Google
 

30.9.08

Vrijeme

Vrijeme

Nastavljajući put kroz vrijeme u prošlost ili budućnost, usudio bih se reći da vrijeme kao takva ne postoji u vid da je ono što smo mjerenje je ono što je potrebno za zemlju da se oko na suncu mjerenjem koliko dugo, ako Mi smo sunčevog svjetla sa svake strane na planetu da onda reći na zadnji dan, prošle noći.


Tada je vrijeme ono vrijeme? Mjerenje svjetla koliko nam je dao Sol, nema vremena kao što je to samo nezgoda koja rezonirati s tim riječima Svetoga Biblija; Ako jedete iz ovog stabla propadaju, tako da je pitanje koje treba biti mjeren nije ono što je potrebno rotirati o tlu u svoje vlastite osi, ali tada je vrijeme za stvar kod razgradnje, na primjer u nas koliko je prije rušenja i doći do stare umrijeti kasnije, ako smo sretni i dobio oko 80 godina kao što bismo mogli izmjeriti ovaj put bez upotrebe svjetlo koje nam daje sunce, jedan mogao izmisliti mjera razgradnje u različitim godinama, ali nisam inventing dobro i da ne brkati pojam se koristi jednom godišnje.


Zato možemo samo zamisliti da ako postoji dan i zemlju ne rotirati na svoje osi isti koncept naše vrijeme ne bi bili isti dan prolazi, jednu noć prolazi, i ako smo dodali tvar koja nije razgrađenih serija vječni i vrijeme kao To je bio ne nesreće da komentar u prvom stavku.


Ali mi smo u stalnom propadati dok ne nestaje fizički gledano, tako da je ovo naš pravi put pričekajte dok se raspadati našem području, tako smo umrijeti.


Pa gdje je argumenata znanstvenika koji kažu, ili inspirirala za putovanje vrijeme mi je to rekao ne postoji kao takva samo razgradnje organske tvari, ¿¿Kako oživiti mrtvog čovjeka? ¿¿Kako oživjeti cijelu zajednicu milijune mrtvih putovati u prošlost?! ili nije umrijeti i naše područje uvijek je živ i živi u kaos gdje sam umiru, i što je rođen i ono što smo pročitali pisanja u ovom trenutku u različitim dimenzijama kao što neki tvrde.


Ja zaključiti tvrdnjom da je vrijeme sama ne bi bilo potrebno mjeriti da li naše područje nije kobno, a mi smo bili besmrtan i morali smo ostati na vlasti tako dugo dok se ne mutirati u naš odnos prema dobro ili zlo što nam rade, jer ako oni bi željeli da izmisle neki drugi način govoreći svaki put kad je promijenjena uma svoga misliti da se poslovi u dobro prođe drugi na zlo.

No hay comentarios:

Google