Google
 

30.9.08

Tid

Tid

Fortsætter rejsen gennem tiden til fortiden eller fremtiden, jeg tør sige, at tiden som sådan ikke findes i det aspekt, at det, vi måler er, hvad det tager for jorden til at vende sig i solen ved at måle, hvor lang tid, hvis Vi har sollys på hver side af planeten for at derefter sige til sidst en dag, i går aftes.


Så det tidspunkt, hvad tid? Måle, hvor meget lys har givet os Sol, ingen tid som denne er bare en ulykke, der giver genlyd med disse ord i Bibelen; Hvis du spiser fra dette træ omkomme, så den sag, der skal måles, er ikke det, det tager rotere om jorden i sin egen akse, men så den tid det tager for sagen nedbrydes, for eksempel for os, hvor meget snart bryde sammen, og kommer til gammel til at dø senere, hvis vi er heldige og fik til omkring 80 år, sådan som vi kunne måle denne gang uden at bruge lys, som giver os solen, man kunne opfinde et mål for nedbrydning i forskellige år, men jeg er ikke opfinde gode og ikke at forveksle begrebet bruges årligt.


Så vi kan kun forestille mig, at hvis der dag og jord ikke roterer om sin akse samme koncept i vor tid ikke ville være det samme en dag passerer en nat passerer, og hvis vi tilføje, at stoffet ikke nedbrydes række evig tid og som dette ikke var en ulykke at kommentere i første stykke.


Men vi er i konstant henfald indtil det forsvinder fysisk set så dette er vores realtid vente, indtil de opløses vores område, så vi er nødt til at dø.


Så hvor er argumenterne for videnskabsfolk, der siger, eller inspireret til at rejse med den tid, vi sagde, at dette ikke eksisterer som sådan kun nedbrydning af organisk stof, ¿¿Hvordan at genoplive en død mand? ¿¿Hvordan at genoplive et helt samfund for millioner af døde til at rejse til fortiden?! eller ikke dø, og vores område er altid i live og bor i et kaos, når jeg dør, der er født og skrive, hvad vi læser i dette øjeblik i forskellige dimensioner som nogle hævder.


Jeg vil slutte med at sige, at tiden i sig selv ikke ville være nødvendigt at måle, om vores område ikke var fatale og vi var udødelige, og vi var nødt til at blive ved magten, så længe dette ikke er mutere i vores holdning til gode eller onde af, hvad vi gør, fordi hvis de gjorde ville gerne opfinde en anden måde at sige på, hver gang så hurtigt ændret hans mening at tænke på måder at være i god til at videregive andre til det onde.

No hay comentarios:

Google
 
Loading...