Google
 

30.9.08

Timp

Timp

Continuarea călătoriei prin timp la trecut sau viitor, cred că da ca timpul ca atare nu există în aspectul că ceea ce suntem de măsurare este de ce este nevoie pentru a transforma pământul în jurul soarelui de măsurare cât de mult timp, dacă Avem lumina soarelui pe fiecare parte a planetei pentru a spune apoi la ultima o zi, azi-noapte.


Apoi, timp de la ce ora? Lumina de măsură cât de mult ne-a dat singur, nici timp ca asta este doar un accident că rezonează cu acele cuvinte din Sfânta Biblie; Dacă mâncaţi de la acest copac pieri, astfel încât, indiferent de care ar trebui să fie măsurată nu este ceea ce este nevoie de roti despre sol în propria axa, dar de atunci este nevoie de timp pentru a subiectului în cauză de a se descompune, de exemplu, pentru a ne cât de mult mai repede în jos şi pauză vechi pentru a veni să moară mai târziu, dacă sunt norocoşi şi am ajuns la aproximativ 80 de ani, cum ar fi am putea măsura de data asta fără a folosi lumina care ne da de duminică, unul ar putea inventa o măsură de descompunere în diferite de ani, dar eu nu sunt bun de inventat şi să nu se confunde termenul este folosit în fiecare an.


Deci, ne putem imagina că, dacă numai acolo zi şi a terenului nu roti pe axa acestuia în acelaşi timp conceptul de nostru nu ar fi acelaşi trece o zi, o noapte trece, şi dacă vom adăuga că substanţa nu este descompus serie veşnică şi de timp ca acest lucru nu a fost un accident că comentariu în primul paragraf.


Dar suntem în decădere constantă până când nu dispare fizic vorbind aşa de acest timp real nostru este să aşteptaţi până când se descompune domeniul nostru aşa am să mor.


Deci, unde este de argumente de oameni de ştiinţă care spun, sau inspirat de a calatori cu timpul am spus că aceasta nu există, ca atare numai de descompunere de materie organică, ¿¿Cum de a revigora un om mort? ¿¿Cum de a revigora o intreaga comunitate de milioane de morţi de a călători în trecut?! sau nu a murit şi zona noastră este întotdeauna în viaţă şi de viaţă într-un haos în cazul în care sunt pe moarte, fiind născut şi a scris ceea ce am citit in acest moment, în diferite dimensiuni ca nişte revendicări.


Închei prin a spune că timpul în sine nu ar fi necesar pentru a măsura dacă zona noastră nu a fost fatale, iar noi am fost nemuritor şi a trebuit să stau în putere, atâta timp cât acest lucru nu este mutate în atitudinea noastră faţă de bine sau de rău de ce facem noi, pentru că dacă au făcut-ar dori să inventeze un alt mod de a spune de fiecare dată, de îndată, schimbat minte să se gândească la chores de a fi în bună şi de rău să se întâmple pentru a

No hay comentarios:

Google