Google
 

30.9.08

Tijd

Tijd

Voortzetting van de reis door de tijd naar het verleden of de toekomst, ik durf te zeggen dat de tijd als zodanig niet bestaat in het aspect dat wat we meten wat er nodig is voor de aarde te laten draaien in de zon door te meten hoe lang als We hebben zonlicht aan elke kant van de planeet om vervolgens zeggen tot de laatste dag, gisteravond.


Dan is de tijd welke termijn? Het meten hoeveel licht heeft ons sol, geen moment als dit is gewoon een ongeluk dat resoneren met deze woorden van de Bijbel; Als je eet van deze boom vergaan, zodat de zaak die dient te worden gemeten is niet wat ervoor nodig is draaien om de bodem in haar eigen as, maar dan de tijd die het duurt voordat de zaak aan ontleden, bijvoorbeeld om ons hoeveel snel te breken en te oud om te sterven later als we geluk en kreeg tot ongeveer 80 jaar, zoals we konden meten dit keer zonder gebruik te maken van het licht dat geeft ons de zon, zou men kunnen uitvinden van een maatregel van opdeling in verschillende jaren, maar ik ben niet het uitvinden van goede en niet te verwarren de term wordt gebruikt per jaar.


Dus kunnen we alleen maar denken dat als er dag en de grond niet draait om zijn as hetzelfde concept van onze tijd zou niet de zelfde dag voorbij, een nacht rijdt, en als we daaraan toevoegen dat stof niet wordt afgebroken reeks eeuwige en tijd als dit was geen toeval dat commentaar in de eerste paragraaf.


Maar we zijn constant in verval totdat hij verdwijnt fysiek gesproken, dus dit is onze real-time wachten totdat zij de ontleding van ons vakgebied, zodat we moeten er nog sterven.


Dus waar is de argumenten van wetenschappers die zeggen, of geïnspireerd op reis gaat met de tijd die we gezegd dat dit niet bestaat, als zodanig alleen de afbraak van organisch materiaal, ¿¿Hoe nieuw leven in te blazen een dode man? ¿¿Hoe nieuw leven in te blazen een hele gemeenschap van miljoenen doden te reizen naar het verleden?! of niet dood gaan en onze ruimte is altijd in leven en wonen in een chaos waar ik ben dood, geboren en schrijven wat lezen we op dit moment in verschillende afmetingen, zoals sommigen beweren.


Ik sluit af door te zeggen dat de tijd zelf niet nodig zou zijn om te meten of onze ruimte was niet fataal en wij waren onsterfelijk en we hadden aan de macht te blijven zolang dat niet is te muteren in onze houding ten aanzien van goed of kwaad van wat wij doen, omdat als zij zou willen uitvinden een andere manier om te zeggen elke keer zo snel veranderd zijn geest te denken aan klussen te zijn in goede en slechte te gebeuren met

1 comentario:

fizupope dijo...

Great site, very impressive.

online pharmacy

Google
 
Loading...