Google
 

30.9.08

Skozi čas II

Skozi čas II

Ali je čas, da ravna? Je bolj žalosten zgodbo vseh časov in na koncu je vse v ugankah, saj trdijo, da vedo, kaj se bo zgodilo v Horoscopes (tako mnogi posamezniki z enakimi znak, da v skladu s pravom verjetnost, kot kateri koli boste porabili za kaj ga napoveduje)
Naj pogledam v preteklost, premaknete iz ene generacije v drugo vsaka s svojo lastno svobodno voljo, vse kar misliš, da delaš dobro svojega gor, ki se osredotoča na, zakaj vse svoje življenje v prizadevanju za to tudi nekaj narobe več kot drugi, izgubljenih ribe v puščavi, o "umira" in želeli priti do te točke, ki je morda umira za potovanje v času, Bog bo rekel: Valla odkrili stroj, da se vrnete v ozadju; REVIVIERE to celotno generacijo 60. (ki je Ne morem pretehtati od gredo v moji blagoslovljeni stroj) in jaz bom storila kaj delaš so bili v tistem času, tako da vsak izmed te generacije so bili to, kar naj bi delal v tem času. To zveni, da mi je všeč, če so bili enostavni programljive naprave, ki so vrže na tla, da bi storili bo s plamensko za življenje na Zemlji spet (verjetno ko nekatere od tistih, ki že imajo po mnenju beatified v raju in drugih obsodil v peklu ne ne poskusite narediti kaj delaš zato, ker so bili ti veš, kaj si jim dotik), v takem primeru Nekdanje in slednje bi se zelo nerad da bi se to ponovilo, ki ga ta realnost, ki niso končni.
Zato mislim, da to ni absurdno, da razmišljajo, nazaj v preteklost pomeni, da bi oživili mrtve ljudi, ker ni prave alternative ali vzporedna vesolja v svetove, kjer sem še vedno rojen, ali sem umira. Poleg tega je dopustno, da misliš, da Bog želi narediti takšno stvar, ki jo sreča, da je naša duša, kljub ob izgubila telesu še vedno obstajajo, vice ali pekel v raj, in bo storila v roku, določenem v večnosti in oživitev ali ga vrne njegovo telo za nekaj večnega neba in drugi večni pekel.

Let's pogled na prihodnost od Albert Einstein o teoriji, ki trdi, da je nekaj zanimivega se zgodi, če se šelite premikati po prostor-čas, še posebej, če vaša hitrost glede na druge predmete, je blizu, da je hitrost svetlobe.
Čas gre počasneje, za vas kot za ljudi, ki smo pustili za sabo. Ne glej v ta namen, dokler ne pridejo nazaj, da ti posamezniki miruje. Recimo, da ti je rekel 15 let, ko zapustijo Zemljo v vesoljsko ladjo potoval na približno 99,5% od hitrosti svetlobe, kar je mnogo hitreje kot smo lahko dosegli danes, in ugotoviti samo pet rojstne dneve v vaši space potovanja. Ko pridem domov v starosti 20, boste ugotovili, da so vsi vaši sošolci so 65 let, ki uživajo v pokoju in njegove vnuke!
Torej zaključuje, v nekem smislu to pomeni, da ste bili v času potujete. "sem Experienced samo pet let življenja, medtem ko se vaši sošolci so imeli 50 let integers. To je način, da se v prihodnosti potovanja s hitrostjo več kot 1 uro z uro.

Problem je v tem, da Albert ne upošteva, da je za dosego tega stanja, če čas ni dvoma bi morali iti skozi vso večnostjo, tlemi, da so vrhovna, kolikor je to Im 'zaskrbljen znanstveniki so pravkar prišel in igrajo dobro, da bi našli neizpodbitnih dokazov o tem, kaj človeštvo pozna Asaba verjamem v Boga, da sem vse, kar verjameš, in to v večnost, ker je njegova potniška ladja s hitrostjo svetlobe enem koraku 5 let, v smislu, kot ni bilo mrtve in naša telesa so Podmitljiv ampak tudi kot korak za vso večnost v veliki meri muffled svoje staranje.

Nemogoča zaradi podatkov iz prvega, da prispejo na določeno hitrost za kar smo desintegraríamos z fuezas G.

No hay comentarios:

Google