Google
 

30.9.08

Matka läpi aika II

Matka läpi aika II

Onko aika käsitellä? Se on surullisin tarina kaiken aikaa ja loppujen lopuksi kaikki on arvoituksia kuten he väittävät tietää mitä tapahtuu ja Horoscopes (niin monet ihmiset, joilla on sama merkki siitä, että lain mukaan todennäköisyys kuin kukaan teistä aikoo viettää mitä se ennustaa)
Let's katsoa menneisyyteen, sukupolvien siirtyä toiseen kunkin omasta vapaasta tahdostaan, kaikki tekevät sitä, mitä luulette pulpahtaa, jossa keskitytään siihen, miksi kaikki hänen henkensä pyrkiessään tämän hyvin, jotkut enemmän väärin kuin toiset menetetty kala erämaassa, noin "kuolee" ja halusi päästä tämä kohta on se, että ehkä kuolee matkustaa aikaa Jumala sanoo: Valla havaitsi koneen palata taakse; REVIVIERE koko tämän sukupolven 60-luvulla (joka on Voin kuvitella menossa minun siunattu kone) ja minä olemme tehneet, mitä he olivat tekemässä tuolloin niin, että jokainen tämän sukupolven tehdä mitä piti tehdä tällä hetkellä. Tämä kuulostaa minusta kuin että jos he olivat yksinkertaisia ohjelmoitava koneita, joita heitetään maanpintaa tehdä tahdon liekki elämään maan päällä jälleen (luultavasti kun jotkut niistä on jo sitä mieltä beatified paratiisissa ja muut tuominnut helvettiin pikemminkin ei pidä yrittää tehdä sen, mitä he olivat tekemässä, koska et tiedä, mitä koskettaa niitä) tällöin entisestä ja jälkimmäinen tulee erittäin vastahakoisesti tapahtua uudelleen nämä tosiasiat, jotka eivät ole lopullinen.
Siksi olen sitä mieltä, että tämä ei ole järjetöntä ajatella, menneisyyttä merkitsee sitä, että se herättää kuolleita ihmisiä, koska ei ole mitään todellisia vaihtoehtoja tai rinnakkaisia maailmankaikkeuksia on maailman missä olen vielä syntynyt, tai en kuolemaa. Sitä paitsi se ei ole kohtuutonta ajatella, että Jumala haluaa tehdä jotain tällaista, se onni, että sielunsa huolimatta on menettänyt elin on edelleen olemassa, kiirastuli ja helvetti, paratiisi, ja aikoo tehdä niin siinä määräajassa, on ikuisuus ja elvyttää tai he palasivat hänen ruumiinsa jossain ikuinen taivas ja muut ikuinen helvetti.

Let's tarkastella tulevaisuudessa Albert Einstein koskevaan teoriaan, että väittää, että jotain kiinnostavaa tapahtuu kulkea tila-aikaa, varsinkin kun nopeus suhteessa muihin objekteihin on lähes valon nopeudella.
Aika kulkee hitaammin sinulle kuin ihmiset, jotka olemme lähteneet. Älä katso tätä, kunnes ne tulevat takaisin näitä henkilöitä pysäköitynä. Oletetaan, että oli sanonut 15-vuotiaita, kun he poistuvat maapalloa avaruusalus matkustaa noin 99,5%: n valon nopeudella, joka on paljon nopeampi kuin voimme saavuttaa tänään, ja oli vain viisi syntymäpäivät aikana avaruusmatka. Kun pääsen kotiin vuoden iässä 20, näet, että kaikki luokkatoverit ovat 65 vuotta vanhoja, eläkkeellä ja nauttia hänen lastenlastensa!
Näin päättelee, tietyssä mielessä tämä tarkoittaa sitä, olet ollut matkoilla ajallisesti. tainnut Kokeneet vain viisi vuotta elämästään, samalla kun luokkatoverit ovat kokeneet 50 vuotta kokonaislukuja. Tämä on yksi tapa tulevaisuudessa matka, jonka nopeus on suurempi kuin 1 tunti tunnilta.

Ongelmana on se, että Albert ei oteta huomioon, että voidakseen päästä tämän valtion, jossa aika epäilemättä olisi käytävä läpi ikuisiksi ajoiksi kentällä on korkein, sikäli kuin olen huolissaan tutkijat ovat juuri tulossa ja pelaamalla hyvin löytää kiistattomia todisteita siitä, mitä ihmiskunta tietää Jyväskylä uskovainen on Jumala, että uskon kaiken, ja tästä ikuisuuteen, koska sen matkustaja-alusta, jossa valon nopeudella yksi askel 5 vuoden ajan mielessä ei ollut kuollut ja laitokset ovat lahjottava mutta askel on ikuisuus enimmäkseen vaimeita sen vanhenemista.

Tiedot mahdotonta, koska ensimmäisenä saapua tietyn nopeuden, mitä desintegraríamos on fuezas G.

No hay comentarios:

Google
 
Loading...