Google
 

30.9.08

Cestovanie časom II

Cestovanie časom II

Je to chvíľa, kedy sme zvládnuť? Je to nejsmutnější príbeh všetkých čias a na konci je všetko v záhady, ktoré tvrdia, že vedia, čo sa stane v horoskopy (toľko osôb sa rovnakým znamením, že v súlade so zákonmi pravdepodobnosti, než ktorýkoľvek z chceš stráviť to, čo predpovedá)
Pozrime sa na minulosť, generácie prechádzať z jedného do druhého, každý s vlastnej slobodnej vôle, všetci si robia, čo si myslíte, že vaša i nahor, prečo sa zameraním na celý svoj život v honbe za túto aj niektoré viac zlého ako ostatné stratené Ryby v púšti, na tému "hynúce" a chce dosiahnuť tohto bodu je v tom, že snáď zomiera na cestovanie v čase Boh povie: Valla objavil stroj sa vrátiť pozadu; REVIVIERE celú generáciu 60. (čo je Neviem si predstaviť ísť do mojej požehnal stroj) a budem musieť urobiť to, čo oni robili v tej dobe tak, že každý z tejto generácie si to, čo bolo pred súd, aby sa robil v tej dobe. To znie mi to ako, že keby boli jednoduché programovateľných automatov, ktoré sú hodené na zem, aby som činil vôľu toho, aby plameň života na Zemi opäť (zrejme, keď niektorí z tých, už sa teší na názor beatified v raji a i. odsúdený v pekle, skôr sa nemala snažiť robiť to, čo oni robili, pretože viete, čo vás dotknúť) v takomto prípade bývalom a tie by sa veľmi neochotne sa tak stalo opäť týmito skutočnosťami, ktoré nie sú v konečnom znení.
To bol dôvod, prečo myslím, že to nie je absurdné si myslieť, späť do minulosti znamená, že by to oživiť mŕtve ľudí, pretože neexistuje žiadna reálna alternatíva alebo paralelný vesmíru vo svetoch, kde som stále narodili, alebo som umíral. Okrem toho nie je bezdôvodné domnievať sa, že Boh chce urobiť takú vec, že šťastie, že naše duše i napriek tomu, že stratil telo stále existujú, očistec, alebo peklo v raji, a urobí tak v čase, vo večnosti a oživiť, alebo Keď sa vrátili jeho telo do určitej večného neba a ostatné do večného pekla.

Pozrime sa na budúce z Albert Einstein o teóriu, ktorá tvrdí, že sa deje niečo zaujímavé na ceste k priestoru-času, najmä ak vaša rýchlosť v porovnaní s inými predmetmi sa blíži k rýchlosti svetla.
Čas je pomalší, ako pre vás pre ľudí, ktorí si po sebe zanechal. Nevidíte v tomto zmysle až do doby, keď sa vrátiš k jednotlivca týchto stacionárnych. Povedzme že ste povedal 15 rokov veku, keď opustí Zemi na vesmírnu loď cestujúci na približne 99,5% z rýchlosti svetla, čo je omnoho rýchlejšie, než sme schopní dosiahnuť dnes, a konať len päť narodeniny počas vášho vesmírnej cestovanie. Pokiaľ máte doma 20 rokov, zistíte, že všetci vaši spolužiaci sú 65 rokov, dôchodcovia a radosť z jeho vnúčatá!
Preto dochádza k záveru, v určitom zmysle to znamená, že ste boli cestovaní v čase. 'Skúsenejší už len päť rokov života, zatiaľ čo vaši spolužiaci zaznamenalo 50 rokov, celé čísla. To je cesta do budúcnosti cestovať pri rýchlosti väčšie ako 1 hodinu od hodiny.

Problému je v tom, že Albert neberie do úvahy, že v záujme dosiahnutia tohto stavu, keď času niet pochýb by museli prejsť všetky veky dôvodu je najvyššia, pokiaľ ide o mňa vedci sú len prísť a hrať dobre k nájdeniu nezvratný dôkaz o tom, čo ľudstvo pozná Jeseník veriaci v Boha verím, že všetko, a to na večnosť, pretože jeho osobná loď s rýchlosťou svetla jednom kroku 5 rokov, v istom zmysle neexistujú žiadne mŕtve a naše telá sú úplatný ale ako krok na večnosť do značnej miery stlmený jeho starnutie.

Data nemožné, pretože v prvej, aby sa dostali na určitú rýchlosť na to, čo sme desintegraríamos z fuezas G.

No hay comentarios:

Google