Google
 

30.9.08

Rejse gennem tiden II

Rejse gennem tiden II

Er det på tide, at vi håndtere? Det er det sørgeligste historie om hele tiden og i sidste ende alt er i Tænkeboksen som de hævder at vide, hvad der vil ske i horoskoper (så mange mennesker med de samme tegn på, at i henhold til lov af sandsynlighed end nogen af jer vil bruge, hvad den forudsiger)
Lad os se på de tidligere generationer flytter fra den ene til den anden hver med deres egen fri vilje, alle gør, hvad du mener, at godt op, som fokuserer på, hvorfor alle hans liv i forfølgelsen af dette godt, nogle mere forkert end andre er gået tabt som en fisk i ørkenen, om "at dø" og ønskede at nå dette punkt er, at måske dø for at rejse i tid Gud vil sige: Valla opdaget maskinen for at gå tilbage bag; REVIVIERE hele denne generation af 60'erne (som er at Jeg kan tænke på at gå i min velsignede maskine), og jeg vil have gjort, hvad de gjorde dengang, så hver og en af denne generation gøre, hvad de skulle gøre på det tidspunkt. Det lyder for mig gerne, at hvis de var simpelt programmerbare maskiner, der bliver kastet til jorden for at gøre det vil i flammen til livet på jorden igen (formentlig, når nogle af dem, der allerede nyder godt af den opfattelse, beatified i paradis m.fl. fordømte i helvede snarere ikke forsøge at gøre, hvad de gør, fordi du ved, hvad du trykker på dem) i sådanne tilfælde førstnævnte og sidstnævnte ville komme meget modvilligt til at ske igen ved disse realiteter, som ikke er endelig.
Derfor mener jeg, at dette ikke er absurd at tro, tilbage til fortiden indebærer, at det ville genoplive døde mennesker, fordi der ikke er noget reelt alternativ eller parallelle universer i verdener, hvor jeg stadig at blive født, eller jeg ved at dø. I øvrigt er det ikke urimeligt at tro, at Gud ønsker at gøre sådan en ting, som held, at vores sjæle på trods af at have mistet det organ, der stadig findes, skærsilden eller helvede i paradis, og vil gøre det på det tidspunkt, i evigheden og genoplive eller de returnerede hans krop til nogle evige himmel og andre til evig helvede.

Lad os se på de fremtidige fra Albert Einstein om den teori, der hævder, at der sker noget interessant til at bevæge sig gennem rum-tid, især når din hastighed i forhold til andre objekter er tæt på lysets hastighed.
Tiden går langsommere for dig end for folk, der har efterladt. Kan du ikke se denne virkning, indtil de kommer tilbage til disse personer stationær. Lad os sige, du havde sagt 15 år, når de forlader Jorden i et rumskib rejser på cirka 99,5% af lysets hastighed, hvilket er langt hurtigere end vi kan opnå i dag, og havde kun fem fødselsdage i løbet af din rumfarten. Når du kommer hjem med alderen 20, vil du opdage, at alle dine klassekammerater er 65 år gammel, pensioneret og nyder hans børnebørn!
Således konkluderer i en vis forstand betyder det, du har været ude at rejse i tiden. har erfarne kun fem år af livet, mens dine klassekammerater har oplevet 50 års heltal. Dette er en måde at fremtiden for rejse med en hastighed på mere end 1 time for time.

Problemet er, at Albert ikke tage hensyn til, at for at nå denne tilstand, hvor tiden ingen tvivl ville være nødt til at gå igennem al Evighed stedet for at blive Supreme, så vidt jeg er bekymret forskere er lige kommer over og leger godt at finde uigendrivelige beviser på, hvad menneskeheden ved Frederiksberg tilhænger af en Gud, at jeg mener alt, og dette i evigheden, fordi dens passagerskib med lysets hastighed enkelt trin 5 år i en vis forstand som der ikke var død, og vores kroppe er bestikkelig men som et skridt til evigheden stort set dump sin aldring.

Data umulig på grund i den første til at nå frem til en vis hastighed for, hvad vi desintegraríamos af fuezas G.

No hay comentarios:

Google
 
Loading...