Google
 

30.9.08

Putovanje kroz vrijeme II

Putovanje kroz vrijeme II


Da li je vrijeme obrade? To je saddest priča svih vremena i na kraju je sve u zagonetke kao oni tvrde da znaju što će se dogoditi u horoskop (toliko osoba s istim znak da je prema zakonu vjerojatnosti nego bilo koji ćete potrošiti što to predviđa)
Pogledajmo prošlosti, generacija se prebacivali s jednog na drugi svaki sa svoje slobodne volje, sve što mislite da vaše dobro se fokusiranje na zašto sve svoj život u potrazi za ovu kao i neke više krivi od drugih izgubio kao riba u pustinji, o "umire" i htio postići ovom trenutku je da možda umire putovati u vrijeme Bog će reći: Valla otkrili stroj za povratak iza; REVIVIERE da je cijela ova generacija od 60-ih (koja je Ja mogu misliti ide u moju blagoslovi stroj) i ja ću obaviti ono što su radili u to vrijeme, tako da svaki i svaki od ova generacija učiniti ono što im je trebalo da se radi na vrijeme. To mi zvuči kao da ako oni su jednostavno programiranja strojeva koji se baca na zemlju vršiti volju plamen na život na zemlji opet (vjerojatno kad su neke od tih već uživaju u pogledu beatified u raj i drugima osuđeni u paklu radije ne pokušati učiniti ono što su radili jer znaš što ti ih dirati) u tom slučaju bivši i posljednje bi se vrlo opirući se dogoditi opet te realnosti, koji nisu konačni.
Zato mislim da to nije nemoguće da misle, povratak u prošlost podrazumijeva da će oživiti mrtve ljude, jer ne postoji pravi alternativni ili paralelni svjetovi u universes gdje sam ja još uvijek se rodio, ili sam umirući. Uz to nije bezrazložna misliti da Bog želi učiniti to, tako da naše sreće u uprkos duše što izgubio je tijelo i dalje postoji, čistilište u pakao ili raj, i to u vrijeme određeno u vječnosti i oživiti ili oni se vratiše svoje tijelo na neki vječni nebo i drugima da vječni pakao.

Pogledajmo u budućnost s Albert Einstein o teoriji koja tvrdi da se nešto zanimljivo događa se kretati kroz prostor-vrijeme, osobito kad vaše brzine u odnosu na druge predmete je blizu brzine svjetlosti.
Vrijeme prolazi sporije za vas nego za ljude koji ste ostavili. Ne vidim u tom smislu, dok se vratiti na ove pojedince stacionarni. Recimo ti rekao 15 godina, kada su napustiti zemlju u svemirski brod na putovanju na oko 99,5% od brzine svjetlosti, što je puno brže nego što možemo postići danas, i održava samo pet rođendane vrijeme svemirska putovanja. Kada stići kući u dobi 20, vidjet ćete da sve vaše classmates su 65 godina, u mirovini i uživanje njegove unučadi!
Tako zaključuje u smislu, to znači da ste bili na putovanju u prošlost. si Iskusni samo pet godina života, a vaše classmates imati 50 godina integers. Ovo je način da se u budućnosti putovanje na brzine veće od 1 sat po satu.

Problem je u tome što Albert, ne uzimaju se u obzir da je do ove drzave sumnje u kojem trenutku ne bi trebala proći kroz sve vječnosti na zemlju da je Vrhovni, koliko sam zabrinuti znanstvenici su tek dolazi preko i dobro svira pronaći nepobitan dokaz onoga što čovječanstvo zna Asaba vjernik u Boga sve vjeruješ da sam, i to u vječnosti, jer je putnički brod s brzinom svjetlosti jednom koraku 5 godina u smislu kako nije bilo mrtvih i tijela su podmitljiv ali kao korak za vječnost prigušen u velikoj mjeri svoje starenje.

Podaci nemoguće, jer u prvi stići na određenu brzinu za ono što smo desintegraríamos od fuezas G.

No hay comentarios:

Google