Google
 

30.9.08

Reise gjennom tid II

Reise gjennom tid II


Er det på tide vi håndterer? Det er saddest historien om all tid og i enden er alt i gåter som de hevder å vite hva som vil skje i horoskoper (så mange personer med samme fortegn som i henhold til lov av sannsynlighet enn noen av dere kommer til å bruke det som forutsier)
La oss se på fortiden, generasjoner flytte fra én til en annen hver med sin egen fri vilje, alle gjør hva du tror din godt opp, og fokuserer på hvorfor alle hans liv i forfølgelsen av dette også, noen flere feil enn andre, mistet som en fisk i ørkenen, om "døende", og ønsket å nå dette punktet er at det kanskje dø for å reise i tid Gud vil si: Valla oppdaget maskinen til å gå tilbake bak; REVIVIERE denne hel generasjon av 60-årene (som er å Jeg kan tenke på å gå inn i min salige maskin) og jeg vil ha gjort hva de gjorde på den tiden, slik at hver og en av denne generasjonen gjør hva de skulle gjøre på den tiden. Dette høres for meg ut som om de var enkle programmerbare maskiner som er kastet i bakken for å gjøre det vil av flammen til livet på jorden igjen (antagelig når noen av de som allerede nyter utsikten beatified i paradis, og andre fordømte i helvete heller ikke prøve å gjøre hva de gjorde, fordi du vet hva du trykker på dem) i så fall det tidligere, og sistnevnte ville komme meget motstrebende til å skje igjen av disse realiteter, som ikke er endelig.
Derfor tror jeg dette er ikke absurd å tenke tilbake til de siste innebærer at det ville gjenopplive døde mennesker, fordi det ikke er noe reelt alternativ eller parallell universes i verdener der jeg fortsatt er født, eller jeg er døende. Dessuten er det ikke urimelig å tro at Gud ønsker å gjøre noe sånt, ved flaks at vår sjel på tross av å ha mistet kroppen fremdeles eksisterer, skjrsild eller helvete i paradis, og vil gjøre det i tiden fastsatt i evigheten og gjenopplive eller de returnerte kroppen til noen evig himmel og andre til evig helvete.

La oss se på fremtiden fra Albert Einstein på teori som hevder at noe interessant som skjer for å gå gjennom rom-tid, spesielt når hastigheten i forhold til andre objekter som er nær hastigheten på lyset.
Tid går tregere for deg enn for personer som har forlatt. Ikke se denne effekten før de kommer tilbake til disse individene i ro. La oss si du hadde sagt fylte 15 år når de forlater jorden i et romskip som reiser på ca 99,5% av hastigheten til lys, som er mye raskere enn vi kan oppnå i dag, og hadde kun fem bursdager i løpet av din plass reise. Når du kommer hjem på alder 20, vil du oppdage at alle klassekameratene dine er 65 år gammel, pensjonert og nyter hans barnebarn!
Dermed konkluderer i en følelse, betyr dette at du har vært på reise i tid. har Erfarne bare fem år av livet, mens dine klassekamerater har opplevd 50 år heltall. Dette er en måte til fremtidige reiser med en fart på mer enn 1 time for time.

Problemet er at Albert ikke ta hensyn til at for å nå denne tilstand der tiden ingen tvil ville ha for å gå gjennom all evighet bakken for å være øverstkommanderende, så langt som jeg er opptatt forskere er bare å komme over og spille godt for å finne ugjendrivelige bevis på hva menneskeheten vet Asaba tro på en Gud at jeg tror alt, og dette i evigheten, fordi dens passasjerskip med hastigheten på lyset enkelt trinn 5 år i en følelse som det ikke var død, og våre legemer er corruptible men som et trinn for evigheten i stor grad dempet sin aldring.

Data umulig fordi den første til å komme frem til en viss hastighet for hva vi desintegraríamos av fuezas G.

No hay comentarios:

Google
 
Loading...