Google
 

30.9.08

Kelionės laike II

Kelionės laike II


Tai kada mes saugome? Jis yra saddest istorija apie visas laikas ir pabaigoje viskas yra mįslių, kaip jie teigia, kad žinoti, kas atsitiks į horoskopai (tiek asmenys, turintys tą patį žymenį, kad pagal valstybės narės teisę tikimybė, nei bet jūs ketinate išleisti ką ji prognozuoja)
Leiskite pažvelgti į praeitį, perkelti iš vienos kartos į kitą kiekvienas su savo laisva valia, visus daryti tai, ką jūs manote, kad jūsų gerai žinoti, daugiausia dėmesio skiriant kodėl visas jo gyvenimas Siekdama šio taip pat, kai kuriose daugiau nei kiti klaidingą pamestas žuvys, dykuma, apie "miršta", ir pageidavo, kad būtų pasiektas šis taškas yra tai, kad galbūt miršta kelionės metu Dievas pasakys: Vala atrado, kad mašina, jei norite grįžti nuošalyje; REVIVIERE šią visos kartos, kad 60s (kuri yra į Aš manau, galite eiti į mano palaimino mašina) ir aš padariau, ką jie darė tuo metu taip, kad kiekvienas iš šios kartos daryti tai, ką jie turėjo būti darai metu. Ši skamba man patinka, kad, jei jie buvo paprastas programuojamos staklės, kurios yra išmetamos į žemę, kad tai valios liepsnos į gyvybės Žemėje dar kartą (tikriausiai, kai kai kurie iš tų, kurie jau naudojasi peržiūrėti beatified iš Rojaus, ir kiti pasmerkti į pragarą, o ne bandyti daryti tai, ką jie daro, nes jūs žinote, ką liesti jų) šiuo atveju buvęs, ir pastaroji turėtų būti labai nenoriai nutiks dar kartą, šios realybės, kuri yra ne galutinė.
Štai kodėl aš manau, tai nėra absurdiška galvoti, grįžti į praeitį reiškia, kad jis būtų atgaivinti negyvų žmonių, todėl, kad nėra realios alternatyvos arba lygiagrečiai visatos ir pasauliai, kur aš esu dar tik gimęs, arba aš mirštu. Be to, jis nėra nepagrįsta manyti, kad Dievas nori padaryti tokia mintis, laimei, kad mūsų siela, nepaisant to, kad neteko kūną vis dar egzistuoja, skaistykla ir rojus ar pragaras, ir tai darys per nustatytą laikotarpį, į amžinybę, ir atgaivinti ar jie sugrįš į savo kūną kai kurios amžinojo dangaus ir kiti turi amžinąjį pragarą.

Pažvelkime į ateitį iš Albert Einstein apie teoriją, kad teigia, kad nors įdomaus nutiks, jei norite perkelti per laiko-erdvės, ypač kai jūsų greitis palyginti su kitais objektais, yra beveik šviesos greičiu.
Laikas eina lėčiau už Jus, nei tiems žmonėms, kurie buvo palikti nuošalyje. Nematote šis poveikis kol jie grįžta į šių asmenų stovi. Tarkime, sakė 15 metų amžiaus, kai jie išeina iš Žemės į erdvėlaivis Keliaudami maždaug iki 99,5% šviesos greičiu, kuris yra daug greičiau, nei mes galime pasiekti šiandien, ir vyks tik penki gimtadienius ir per savo kosminės kelionės. Kai namo amžiaus grupės 20 d., rasite, kad visos jūsų klasiokų yra 65 metai, išėjęs į pensiją ir džiaugtis savo anūkų!
Taigi daroma išvada, tam tikra prasme, tai reiškia, jūs keliaujate į kartą. "Ve Patyrę tik penkerius gyvenimo metus, tuo tarpu jūsų klasiokų išgyveno 50 metų sveikieji. Ši yra kelias į ateitį keliauti, kai greitis yra didesnis kaip 1 valandą per valandą.

Problema ta, kad Albertas neatsižvelgiama į tai, kad norint pasiekti šį valstybei, jei laiko, be abejonės, turės eiti per visus amžinybės pagrindo, kad Aukščiausiasis, kiek aš susirūpinęs mokslininkai yra tiesiog per ateinančius ir žaidžia gerai rasti neginčytinų įrodymų apie tai, ką žmonės žino Asaba tiki Dievu Manau, kad viskas, o tai savo amžinybę, nes savo keleivinio laivo su šviesos greičiu vienas žingsnis 5 metų tam tikra prasme taip nebuvo miręs, ir mūsų įstaigos yra gendantis , bet, kaip žingsnį į amžinybę daugiausia Przytłumiony jos sensta.

Duomenys neįmanomas, nes visų pirma turi atvykti į tam tikrą greitį už tai, ką mes desintegraríamos dėl fuezas G.

No hay comentarios:

Google