Google
 

30.9.08

Ceļojumu laikā II

Ceļojumu laikā II


Vai ir laika mēs galā? Tā ir saddest stāsts par visu laiku un beigās viss ir sieti, kā viņi apgalvo zināt, kas notiks, kas horoscopes (tik daudz personām ar tādu pašu zīme, ka saskaņā ar likumu varbūtības nekā jebkurš no jums gatavojas iztērēt to, ko prognozē)
Aplūkosim, ko tieši agrāk, paaudžu pāriet no vienas uz citu, katrs ar savu brīvu gribu, visi dara to, ko jūs domājat, ka jūsu arī uz augšu, koncentrējoties par to, kāpēc visu savu dzīvi veikšanai tas, tāpat kā daži vairāk nepareizi nekā citas zaudētas a zvejot tuksnesī, par "mirst", un meklējamās sasniegt šo punktu, ir tas, ka, iespējams, mirst uz ceļa laikā Dievs saka: Valla atklāja mašīna iet atpakaļ aiz; REVIVIERE šo veselu paaudzi, kas 60s (kas ir Es varu iedomāties, kas par manu svētīja mašīna) un man būs darīt to, ko tie dara, tajā laikā tā, ka katra viena no šīs paaudzes darīt to, ko viņi bija paredzēts darīt tajā laikā. Šis skaņas man, piemēram, ka tad, ja tie ir vienkāršs programmējamā mašīnas, kas tiek izmesti uz zemes, lai to gribu liesmas uz dzīvību uz Zemes atkal (iespējams, kad daži no tiem, kas jau izmanto apskatīt beatified jo paradīze un citi nosodīja arī elle diezgan necenstos darīt to, ko tie dara, jo jūs zināt, kas jums pieskarties tiem) tādā gadījumā bijušajiem un pēdējais ir ļoti negribīgi varētu notikt atkal šie realitāti, kas nav galīgs.
Tādēļ es domāju, ka tas nav absurdi liekas, atpakaļ pagātnē nozīmē, ka tas atdzīvinātu mirušu cilvēku, jo nav reālas alternatīvas vai paralēli universes un pasaules, kuru es vēl joprojām ir dzimuši, vai es esmu mirst. Bez tā nav nepamatoti domā, ka Dievs vēlas darīt, šāda lieta, ko veiksmi, ka mūsu Souls neskatoties uz to, kam zaudēja iestādi, joprojām pastāv, šķīstītavu vai elli, kas paradīze, un darīt to laiku, kas paredzēti mūžība un atjaunot vai tie atgriezās viņa dažu mūžīgo debesīs un citas, mūžīgā elle.

Aplūkosim, ko tieši nākotnē no Albert Einstein par teoriju, ka apgalvo, ka kaut kas interesants notiek, lai pārvietotos pa kosmosa slodzi, jo īpaši, ja Jūsu ātrums, salīdzinot ar citiem objektiem ir gandrīz ātrumu gaismas.
Laiks ir lēnāks nekā cilvēkiem, kas esam atpaliks. Neredzu šajā sakarā, līdz tie vēlas atgriezties pie šīm privātpersonām stāv. Pieņemsim, jūs būtu teicis 15 gadu vecumu, kad tie atstāj Zemes ar kosmosa kuģa ceļotājiem apmēram 99,5% no ātruma gaismas, kas ir daudz ātrāk nekā mēs varam sasniegt šodien, un tur tikai pieci dzimšanas dienas laikā Jūsu kosmosa ceļojumos. Ja jums mājās gadu vecumā 20, jūs atrast, ka visi jūsu klases ir 65 gadiem, pensionāru un kam viņa mazbērni!
Tāpēc secina, tādā nozīmē, tas nozīmē, ka jūs esat ceļojumā laikā. "ve bija tikai piecu gadu laikā dzīves, kamēr jūsu klases ir piedzīvojuši 50 gadus veidā. Šī ir tā, lai nākotnē ceļa ar ātrumu, kas lielāks par 1 stundu pēc stundas.

Šī problēma ir tas, ka Albert neņem vērā, ka, lai sasniegtu šo valsti, kurā laikā nav šaubu, būtu aiziet ar visiem mūžība dēļ ir Augstākās, cik es bažas zinātniekiem ir tikai nāk vairāk un spēlē arī atrast neapgāžamus pierādījumus par to, ko cilvēce zina, Asaba tic Dievu, ka es uzskatu visu, un tas mūžība, jo tā pasažieru kuģis ar ātrumu gaismas vienu soli 5 gadus pēc kārtas nozīmē, jo vēl nebija miruši un mūsu iestādes ir pērkams bet kā solis mūžība lielā mērā muffled tā novecošanās.

Datu neiespējami, jo, pirmkārt, lai iegūtu noteiktu ātrumu, par to, ko mēs desintegraríamos no fuezas G.

No hay comentarios:

Google