Google
 

30.9.08

Reis door de tijd II

Reis door de tijd II

Is de tijd waarop we omgaan? Het is het meest trieste verhaal van alle tijden en uiteindelijk is alles in raadsels zoals ze beweren te weten wat er zal gebeuren in de horoscopen (dus veel personen met hetzelfde teken dat volgens de wet van waarschijnlijkheid dan iemand van jullie heen te besteden wat hij voorspelt)
Laten we eens kijken naar het verleden, generaties van het ene naar het andere, elk met zijn eigen vrije wil, alles doen wat je denkt dat je goed up, met de nadruk op de reden waarom zijn hele leven in de uitoefening van dit zo goed, sommige meer dan andere verkeerde verloren een vis in de woestijn, over "sterven" en wilde dit punt te bereiken, is dat misschien wel sterven om te reizen in de tijd God zal zeggen: Valla ontdekte de machine om terug te gaan achter; REVIVIERE deze hele generatie van de jaren'60 (welke gebruikt dient te Ik kan denken in te gaan op mijn gezegende machine) en ik hebben gedaan wat ze aan het doen waren op dat moment, zodat een ieder van deze generatie doen wat ze moesten doen op het moment. Dit klinkt mij dat als zij waren eenvoudige programmeerbare machines die worden gegooid met de grond gelijk te maken van de wil van de vlam voor het leven op aarde weer (waarschijnlijk toen sommige van degenen die reeds genieten van het uitzicht beatified in het paradijs en anderen veroordeeld in de hel liever niet proberen te doen wat ze deden, omdat je weet wat je aanraakt hen) in een dergelijk geval de vorige en de laatste zou komen zeer schoorvoetend dat dit nogmaals gebeurt door deze realiteit, die niet definitief.
Dat is waarom ik denk dat dit niet is absurd te denken, terug naar het verleden impliceert dat het zou herleven dode mensen, want er is geen echt alternatief voor of parallelle werelden in werelden waar ik ben nog steeds geboren, of ik ga dood. Overigens is het niet onredelijk te denken dat God wil om zoiets te doen, door geluk dat onze zielen in weerwil van het lichaam na het verlies van nog bestaan, het vagevuur of de hel in het paradijs, en zal dit doen in de tijd bepaald in de eeuwigheid en blazen of zij teruggekeerd zijn lichaam tot op zekere eeuwige hemel en anderen te overreden tot de eeuwige hel.

Laten we eens kijken naar de toekomst van Albert Einstein op de theorie dat beweert dat er iets gebeurt interessant om door de ruimte-tijd, vooral wanneer je snelheid ten opzichte van andere objecten is dicht bij de snelheid van het licht.
Tijd voor je langzamer gaat dan bij mensen die verward achtergelaten. Heeft dit effect niet zien totdat ze teruggaan naar deze individuen stilstaat. Stel dat je had gezegd 15 jaar en ouder, wanneer ze uit de aarde in een ruimteschip reist op ongeveer 99,5% van de snelheid van het licht, wat veel sneller dan we kunnen bereiken vandaag, en hield slechts vijf verjaardagen tijdens uw ruimtevaart. Als je thuis op de leeftijd van 20, u zult ontdekken dat al je klasgenoten zijn 65 jaar oud, gepensioneerd en geniet van zijn kleinkinderen!
Zo concludeert in een zin, betekent dit dat u geweest bent op reis in de tijd. 'n Ervaren slechts vijf jaar van hun leven, terwijl je klasgenoten hebben meegemaakt 50 jaar integers. Dit is een manier om de toekomst van het reizen met een snelheid van meer dan 1 uur per uur.

Het probleem is dat Albert geen rekening mee gehouden dat met het oog om dit te bereiken waar de tijd geen twijfel over zou moeten gaan, via alle eeuwigheid de grond worden Hooggerechtshof, voor zover ik weet is betrokken wetenschappers zijn gewoon komen en spelen goed te vinden onweerlegbaar bewijs van wat de mensheid weet Asaba geloof in een God geloven dat ik alles, en dit in de eeuwigheid, want haar passagiersschip met de snelheid van het licht in een stap 5 jaar in een zin als er geen doden en onze lichamen zijn vergankelijk maar als een stap voor de eeuwigheid grotendeels gemompeld haar veroudering.

Gegevens onmogelijk omdat in het eerste te komen tot een bepaalde snelheid voor wat wij desintegraríamos van fuezas G.

No hay comentarios:

Google
 
Loading...