Google
 

30.9.08

Laiks

Laiks

Turpināt braucienu laikā uz pagātnē vai nākotnē, es uzdrošinās teikt, ka laiks, kā tāda nepastāv aspektā, ka tas, ko mēs esam mērīšanas ir tas, kas ir nepieciešams, zemes, lai apgriezties, kas svētdiena, mērot to, cik ilgi ja Mēs saules gaismas katrā pusē no planētas, lai pēc tam teikt, lai pēdējā dienā, pēdējā naktī.


Pēc tam, kad kādi laika? Mērīšanas, cik daudz gaismas ir devusi mums sol, no tiem, piemēram, tas ir tikai nelaimes gadījumā, kas atbalsojas arī ar šiem vārdiem Svētais Bībeles; Ja jūs ēdat no šī koku bojāties, tādēļ, ka jautājums, kas būtu mēra nav tas, ko tā pieņem pagrieztu par augsni, savu asi, bet pēc tam, kad tā veic, lai šo jautājumu sadalās, piemēram, lai mums, cik drīz noārdīt, un nāk uz vecajām mirt vēlāk, ja mēs Lucky un saņēma aptuveni 80 gadiem, piemēram, mēs varētu pasākums Šajā laikā, neizmantojot gaismas, kas dod mums svētdiena, varētu izgudrot pasākumu sadalīšanās dažādos gados bet es neesmu radot labu un ne tik apzīmējumu izmanto katru gadu.


Tātad, mēs varam tikai iedomāties, ka, ja pastāv dienā, un zemes nav pagrieztu par savu asi tāda pati koncepcija mūsu laikā nebūtu tajā pašā dienā iet, nakts iet, un, ja mēs piebilst, ka viela nav sadalīti sērija mūžīgo un laiku kā Tas nebija nejaušība, ka komentārus par pirmajā daļā.


Taču mēs pastāvīgi samazinājuma līdz tas izzūd fiziski uzstāšanās, tāpēc šī ir mūsu reālā laika gaidīt, kamēr tie sadalās mūsu jomā, lai mēs ir iet bojā.


Tātad, ja ir argumenti, kas zinātniekiem, kas teikt, vai iedvesmoja ceļot līdz brīdim, kad mēs teicām tas nav kā tādi tikai sadaloties organiskajām jautājumu, ¿¿Kā atdzīvināt miris cilvēks? ¿¿Kā atdzīvināt visu kopienu miljoniem mirušo doties uz agrāk?! vai nav miruši un mūsu jomā ir vienmēr dzīvs un dzīvo ar haoss, ja es mirst, kas ir dzimuši un rakstot to, ko mēs lasīt Šobrīd dažādās izmēri, jo dažas prasījumu.


Es secinu, sakot, ka laikā pati nebūtu nepieciešama, lai noteiktu, vai mūsu teritorijā nebija letāli un mēs nemirstīgs, un mēs bija apturēt elektroenerģijas, kamēr tas nav mutācijas mūsu attieksme pret labu vai ļaunu par to, ko mēs to darām, jo , ja viņi vēlas izdomāt citu veidu, kā sakot, katru reizi, cik ātri mainījusies viņa prātā domāt par rūpēs, ir labi un slikti, lai notiek ar

No hay comentarios:

Google