Google
 

30.9.08

Laikas

Laikas

Tęsdami kelionę per laiką į praeitį arba ateitį, manau, kad laikas, kaip toks neegzistuoja į aspektą, kad tai, ką mes matavimo yra tai, ko reikia, už žemės apsisukti į saulę, išmatuoti, kaip ilgai, jei Mes saulės spindulių ant kiekvieno planetos pusėje, kad paskui pasakyti, kad paskutinė diena, paskutinę naktį.


Tada laiko kiek? Matavimo kiek šviesos davė mums sol, ne kartą patinka tai ką tik įvykus avarijai, kad rezonuoti su šiais žodžiais Šventąjį Raštą; Jeigu jūs valgote nuo šio medžio gesti, todėl, kad klausimas, kuris turėtų būti matuojama ne tai, ko reikia sukasi apie dirvožemio savo ašį, tačiau po to laiko trukmė, už šį klausimą išskaidyti, pavyzdžiui, dėl to mums kiek greitai suyra, ir ateiti į senas miršta vėliau, jei mes pasisekė ir gavo maždaug 80 metų, tokių kaip mes galėtume išmatuoti šį kartą be šviesos, kuri suteikia mums saulės, vienos galėtų sugalvoti priemonę, skilti į skirtingas metus, bet aš nesu išradus gera ir nebūtų supainioti sąvoka yra naudojama kasmet.


Tad mes galime tik įsivaizduoti, kad jeigu ten dieną, ir žemė neturi suktis apie savo ašį tą pačią sąvoką mūsų laikų nebūtų tas pats per parą pravažiuoja, parai talonus, ir jeigu mes pridėsime, kad medžiaga yra ne skyla serijos amžina ir laiko, kaip tai buvo ne atsitiktinumas, kad komentuoti šio straipsnio pirmoje dalyje.


Tačiau mums yra nuolat didėjantis, kol ji išnyksta fiziškai, tiek kalbant tai yra mūsų realaus laiko laukti, kol jie suyra mūsų lauke tam, kad mes turime mirti.


Tad kur yra argumentai mokslininkai, kurie sako, ar įkvėpimo kelionės metu, mes kalbėjome šiame neegzistuoja kaip tokia tik Organinių medžiagų irimą, ¿¿Kaip atgaivinti miręs žmogus? ¿¿Kaip atgaivinti visą bendriją milijonų negyvų keliauti į praeitį?! ar ne mirė, ir mūsų zonoje yra visuomet gyvas ir gyvenimo į chaosą, kur aš esu miršta, yra gimę ir raštu perskaityti tai, ką mes šiuo metu į įvairius aspektus, kaip kai kurie sako.


Darau išvadą, sakydamas, kad pats laikas nebūtų būtina išmatuoti, ar mūsų rajone nebuvo mirtinų ir mes buvome nemirtingi, ir mums teko gyventi galios tol, kol tai nėra mutuoti į mūsų požiūris į geras arba blogas, ką mes darome, nes , jei jie norėtų išradinėti Kitaip tariant kiekvieną kartą, kai pakeitė savo nuomonę galvoti apie namų ruoša turi būti gera ir bloga, kad atsitiks su

No hay comentarios:

Google