Google
 

30.9.08

Ταξίδι μέσα στο χρόνο II

Ταξίδι μέσα στο χρόνο II

Είναι καιρός να χειριστεί; Είναι η πιο θλιβερή ιστορία όλων των εποχών και στο τέλος όλα είναι τα αινίγματα που δηλώνουν ότι γνωρίζουν τι θα συμβεί στο ωροσκόπια (τόσα πολλά άτομα με την ίδια ένδειξη ότι σύμφωνα με το νόμο των πιθανοτήτων από κανέναν σας θα περάσουμε αυτό που προβλέπει)
Ας δούμε το παρελθόν, γενεών μετακινούνται από το ένα στο άλλο το καθένα με τη δική τους ελεύθερη βούληση, όλα τα κάνει ό, τι νομίζετε ότι σας καλά μέχρι, που εστιάζουν σε όλη του τη ζωή γιατί στην άσκηση και αυτό, μερικές ακόμη λάθος από τους άλλους που χάθηκαν λόγω ένα ψάρι στην έρημο, περίπου "πεθαίνει" και ήθελε να φτάσει σε αυτό το σημείο είναι ότι ίσως να πεθαίνουν ταξιδιωτικά χρονικά ο Θεός θα πει: Valla ανακαλυφθεί η μηχανή να γυρίσω πίσω? REVIVIERE όλη αυτή η γενιά της δεκαετίας του'60 (η οποία είναι η Μπορώ να σκεφτώ να υπεισέλθω σε μηχανή μου ευλογημένο) και θα έκαναν ό, τι έκαναν εκείνη την εποχή, έτσι ώστε ο καθένας από αυτή την γενιά κάνουν ό, τι έπρεπε να κάνει εκείνη την εποχή. Αυτό ακούγεται σαν να μου ότι αν ήταν απλές προγραμματιζόμενες μηχανές που ρίχνονται στο έδαφος, για να κάνουμε τη βούληση του φλόγα για τη ζωή στη γη και πάλι (ίσως μερικοί από αυτούς έχουν ήδη την άποψη beatified στον παράδεισο και άλλοι καταδίκασε στην κόλαση παρά να μην προσπαθούμε να κάνουμε ό, τι κάνουν τώρα, γιατί γνωρίζετε τι αγγίζετε τους) σε αυτή την περίπτωση η πρώην και η τελευταία θα έρθει πολύ απρόθυμα να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο από αυτές τις πραγματικότητες, οι οποίες δεν είναι τελικό.
Γι 'αυτό νομίζω ότι αυτό δεν είναι παράλογο να πιστεύουμε, πίσω στο παρελθόν σημαίνει ότι θα αναζωογονήσει νεκρούς ανθρώπους, επειδή δεν υπάρχει πραγματική εναλλακτική λύση ή παράλληλες σύμπαντα σε κόσμους όπου είμαι ακόμη γεννηθεί, ή είμαι πεθαίνουν. Άλλωστε δεν είναι παράλογο να πιστεύουμε ότι ο Θεός θέλει να κάνει τέτοιο πράγμα, ότι από τύχη ψυχή μας, παρά έχοντας χάσει το σώμα εξακολουθούν να υπάρχουν, το καθαρτήριο ή κόλαση στον παράδεισο, και θα γίνει και στο χρόνο που ορίζεται στην αιωνιότητα και την αναβίωση ή επέστρεψαν από το σώμα του σε κάποιο αιώνιο παράδεισο και άλλοι στην αιώνια κόλαση.

Ας κοιτάξουμε το μέλλον από Άλμπερτ Αϊνστάιν για τη θεωρία που υποστηρίζει ότι κάτι ενδιαφέρον συμβαίνει να κινείται ο χώρος-χρόνος, ειδικά όταν σας ταχύτητα σε σχέση με άλλα αντικείμενα που είναι κοντά στην ταχύτητα του φωτός.
Ώρα για σας πηγαίνει πιο αργά από ό, τι για τους ανθρώπους που έχουμε μείνει πίσω. Δεν βλέπετε αυτό το αποτέλεσμα μέχρι να επανέλθει σε αυτά τα άτομα σε στάση. Ας πούμε ότι είχατε πει 15 ετών όταν βγαίνουν από τη Γη σε ένα διαστημόπλοιο, ταξιδεύει σε περίπου 99,5% της ταχύτητας του φωτός, η οποία είναι πολύ ταχύτερη από ό, τι μπορούμε να πετύχουμε σήμερα, και πραγματοποιήθηκε μόνο πέντε γενεθλίων σας κατά τη διάρκεια διαστημικά ταξίδια. Όταν φτάσω στο σπίτι μου στην ηλικία των 20, θα βρείτε ότι όλοι οι συμμαθητές σας είναι 65 ετών, συνταξιούχος και απολαμβάνοντας τα εγγόνια του!
Έτσι καταλήγει σε μια έννοια, αυτό σημαίνει έχετε ταξιδεύει στο χρόνο. 'Εχουν έμπειροι μόλις πέντε χρόνια ζωής, ενώ οι συμμαθητές σας έχουν γνωρίσει 50 χρόνια ακέραιοι. Αυτό είναι ένας τρόπος για να το μέλλον του ταξιδιού, με ταχύτητα μεγαλύτερη από 1 ώρα με την ώρα.

Το πρόβλημα είναι ότι Albert δεν λαμβάνει υπόψη ότι για να επιτευχθεί αυτή η κατάσταση όπου ο χρόνος δεν αμφιβολία θα πρέπει να περάσουν από όλα τα αιωνιότητα το αιτιολογικό ότι είναι η υπέρτατη αξία, στο βαθμό που είμαι σε ενδιαφερόμενους επιστήμονες είναι μόνο να έρθουν και να παίζουμε καλά για να βρείτε αδιάψευστη απόδειξη του τι ξέρει ο άνθρωπος Asaba πιστός σε ένα Θεό που πιστεύω ότι τα πάντα, και σε αυτή την αιωνιότητα, διότι το επιβατηγό πλοίο με την ταχύτητα του φωτός και μόνο βήμα 5 έτη με την έννοια που δεν υπήρξαν νεκροί και στο σώμα μας είναι δεκάσιμος αλλά ως ένα βήμα για την αιωνιότητα σε μεγάλο βαθμό muffled τη γήρανση.

Δεδομένα αδύνατο γιατί στο πρώτο για να καταλήξουμε σε μια συγκεκριμένη ταχύτητα για ό, τι desintegraríamos των fuezas Γ.

No hay comentarios:

Google