Google
 

30.9.08

Călătorie prin timp II

Călătorie prin timp II


Este timpul sa manevreze? Este cea mai tristă poveste din toate timpurile şi în final totul este în ghicitorile pretinde ca acestea să ştiu ce se va întâmpla în horoscoape (atât de multe persoane cu acelaşi semn că, în conformitate cu legea de probabilitate mult din orice ai de gand sa petrec ce-l anticipează)
Sa luam de la trecut, generaţii muta de la unul la altul fiecare cu propriile lor va gratuit, toate faci ceea ce crezi de bine până-vă, concentrându-se pe toate de ce viaţa sa, în încercarea de a prezenta, de asemenea, unele mai mult decât altele pierdut greşit ca un peşte în deşert, despre "moarte" şi a vrut să ajungă la acest punct, probabil că este pe moarte pentru a călători în timp Dumnezeu va spune: Valla de la maşină să mă întorc în spatele; REVIVIERE această întreagă generaţie a Anii 60 (care este de a Nu pot gândi de a merge la mine în maşină binecuvântat) şi I va fi făcut ce au făcut ei la momentul respectiv, astfel încât fiecare din această generaţie face ceea ce ar fi trebuit să faci la timp. Acest lucru pare să-mi place că, dacă acestea au fost masini de simplu programabil, care sunt aruncate la pământ pentru a va face la flacăra de la viaţă de pe pământ din nou (probabil, atunci când unele din cele care deja se bucură de vedere beatified în paradis şi altele condamnat în iad, mai degrabă, nu încercaţi să fac ceea ce au făcut ei pentru ca stii tu de ce vrei să le atingi), în acest caz, fostul şi acesta din urmă ar veni foarte greu să se întâmple din nou de aceste realităţi, care nu sunt finale.
De aceea cred că acest lucru nu este absurd să cred, inapoi, in trecut, presupune că ar revigora mort de oameni, pentru că nu există o alternativă reală sau în universuri paralele lumi unde sunt încă fiind născut, sau sunt pe moarte. In plus, nu este iraţional să crezi că Dumnezeu vrea să facă un astfel de lucru, de noroc că sufletele noastre, în ciuda de a fi pierdut încă mai există în organism, purgatoriu în paradis sau iad, şi va face acest lucru în timp stipulate în eternitate şi revitalizarea sau corpul lui au întors la unele veşnică cer şi pe alţii să veşnică dracu.

Să uita-te la viitor, de la Albert Einstein teoria pe care susţine că se întâmplă ceva interesant pentru a vă deplasa prin spaţiu-timp, în special atunci când viteza relativă la alte obiecte, este aproape de viteza luminii.
Timpul merge mai lent pentru tine decât pentru cei care-am lăsat în urmă. Nu vezi acest sens, pana cand au venit înapoi la aceste persoane în staţionare. Sa zicem ca ai zis 15 ani, atunci când acestea părăsesc Pământ într-o navetă spaţială în deplasare, la aproximativ 99,5% din viteza luminii, care este mult mai rapid decât ne putem atinge de azi, şi a avut loc doar cinci zile de naştere în timpul spaţiu de călătorie. Când ajung acasă, la vârsta 20, veţi găsi că toate sunt colegii dvs. de 65 de ani, sa retras şi se bucură de nepoţi!
Astfel, concluzionează într-un sens, aceasta înseamnă că aţi fost în deplasare în timp. -am experienta doar de cinci ani de viaţă, în timp ce colegii dvs. s-au confruntat cu 50 ani întregi. Aceasta este o modalitate de a călători în viitor de la o viteza mai mare de 1 oră de oră.

Problema este că Albert nu ia în considerare faptul că pentru a ajunge la acest timp de stat în cazul în care nici o îndoială ar trebui să trecem prin toate eternitate de teren de a fi Supremă, în măsura în care sunt în cauză sunt doar oameni de stiinta care vin peste joacă bine şi pentru a găsi dovezi incontestabile ale omenirii ce stie Braila credincios într-un Dumnezeu care cred că totul, şi aceasta în eternitate, pentru că ei navă de pasageri cu viteza luminii singur pas 5 ani într-un fel, ca nu s-au mort şi corpurile noastre sunt coruptibili dar ca un pas pentru eternitate sa înfăşurat în mare măsură de îmbătrânire.

Date imposibil, deoarece în prima pentru a ajunge la o anumită viteză pentru ceea ce am desintegraríamos de fuezas G.

No hay comentarios:

Google