Google
 

30.9.08

Cestování časem II

Je to chvíle, kdy jsme zvládnout? Je to nejsmutnější příběh všech dob a na konci je všechno v záhady, které tvrdí, že vědí, co se stane v horoskopy (tolik osob se stejným znamením, že v souladu se zákony pravděpodobnosti, než kterýkoli z chceš strávit to, co předpovídá)
Podívejme se na minulost, generace přecházet z jednoho do druhého, každý s vlastní svobodné vůle, všichni si dělají, co si myslíte, že vaše i nahoru, proč se zaměřením na celý svůj život v honbě za tuto i některé více špatného než ostatní ztracené ryby v poušti, na téma "umírající" a chce dosáhnout tohoto bodu je v tom, že snad umírá na cestování v čase Bůh řekne: Valla objevil stroj se vrátit pozadu; REVIVIERE celou generaci 60. (což je Neumím si představit jít do mé požehnal stroj) a budu muset udělat to, co oni dělali v té době tak, že každý z této generace si to, co bylo souzeno, aby se dělal v té době. To zní mi to jako, že kdyby byly jednoduché programovatelných automatů, které jsou hozený na zem, abych činil vůli toho, aby plamen života na Zemi opět (zřejmě, když někteří z těch, již se těší na názor beatified v ráji a další odsouzen v pekle, spíše se neměla snažit dělat to, co oni dělali, protože víte, co vás dotknout) v takovémto případě bývalém a ty by se velmi neochotně se tak stalo opět těmito skutečnostmi, které nejsou v konečném znění.
To je důvod, proč myslím, že to není absurdní si myslet, zpět do minulosti znamená, že by to oživit mrtvé lidi, protože neexistuje žádná reálná alternativa nebo paralelní vesmíry ve světech, kde jsem stále narodili, nebo jsem umíral. Kromě toho není bezdůvodné domnívat se, že Bůh chce udělat takovou věc, že štěstí, že naše duše i přesto, že ztratil tělo stále existují, očistec, nebo peklo v ráji, a učiní tak v čase, ve věčnosti a oživit, nebo Když se vrátili jeho tělo do jisté věčného nebe a ostatní do věčného pekla.

Podívejme se na budoucí z Albert Einstein o teorii, která tvrdí, že se děje něco zajímavého na cestě k prostoru-času, zvláště když vaše rychlost ve srovnání s jinými předměty se blíží k rychlosti světla.
Čas je pomalejší, než pro vás pro lidi, kteří si po sobě zanechal. Nevidíte v tomto smyslu až do doby, kdy se vrátíš k jednotlivce těchto stacionárních. Řekněme, že jste řekl 15 let věku, kdy opustí Zemi na vesmírnou loď cestující na přibližně 99,5% z rychlosti světla, což je mnohem rychleji, než jsme schopni dosáhnout dnes, a konat pouze pět narozeniny během vašeho vesmírné cestování. Pokud máte doma 20 let, zjistíte, že všichni vaši spolužáci jsou 65 let, důchodci a radost z jeho vnoučata!
Proto dochází k závěru, v jistém smyslu to znamená, že jste byli cestování v čase. 'Zkušenější už jen pět let života, zatímco vaši spolužáci zažilo 50 let, celá čísla. To je cesta do budoucnosti cestovat při rychlosti větší než 1 hodinu od hodiny.

Problém je v tom, že Albert nebere v úvahu, že v zájmu dosažení tohoto stavu, kdy času není pochyb by musely projít všechny věky důvodu je nejvyšší, pokud jde o mne vědci jsou jen přijít a hrát dobře k nalezení nezvratný důkaz o tom, co lidstvo zná Jeseník věřící v Boha věřím, že všechno, a to na věčnost, protože jeho osobní loď s rychlostí světla jediném kroku 5 let, v jistém smyslu neexistují žádné mrtvé a naše těla jsou úplatný ale jako krok na věčnost do značné míry ztlumený její stárnutí.

Data nemožné, protože v první, aby se dostali na určitou rychlost na to, co jsme desintegraríamos z fuezas G.

No hay comentarios:

Google