Google
 

30.9.08

Χρόνος

Χρόνος

Συνεχίζοντας το ταξίδι στο χρόνο με το παρελθόν ή το μέλλον, τολμώ να πω ότι ο χρόνος που ως τέτοια δεν υπάρχει στο θέμα αυτό ότι είμαστε μέτρησης είναι που χρειάζεται η γη για να γυρίσει στον ήλιο με τη μέτρηση του πόσο χρονικό διάστημα, αν Έχουμε ηλιακό φως σε κάθε πλευρά του πλανήτη, στη συνέχεια, να πω ότι διαρκεί μία ημέρα, χθες το βράδυ.


Τότε, ο χρόνος τι ώρα; Μέτρηση πόσο φως μας έχει δώσει Sol, εποχή όπως αυτή δεν είναι απλά ένα ατύχημα που ηχώ με αυτά τα λόγια της η Αγία Γραφή? Αν φάτε από αυτό χάνομαι δένδρων, ώστε το θέμα που θα πρέπει να μετρηθεί δεν είναι αυτό που παίρνει περιστρέφεται περί το έδαφος στο δικό του άξονα, αλλά τότε ο χρόνος που απαιτείται για το θέμα για να αποσυντεθούν, για παράδειγμα να μας πόσο πολύ σύντομα σπάσει και να έρθει παλιά για να πεθάνει αργότερα, αν είμαστε τυχεροί και να έχεις περίπου 80 χρόνια, όπως θα μπορούσαμε να το μέτρο αυτή τη φορά χωρίς να χρησιμοποιούν το φως που μας παρέχει ο ήλιος, θα μπορούσε κανείς να εφεύρουν ένα μέτρο της αποσύνθεσης σε διαφορετικά χρόνια, αλλά δεν είμαι καλό να κατασκευάζουμε και να μην συγχέουμε το όρος χρησιμοποιείται ετησίως.


Έτσι το μόνο που μπορούμε να φανταστούμε ότι εφόσον την ημέρα και η γη δεν περιστρέφεται περί τον άξονά της ίδιας έννοιας της εποχής μας δεν θα είναι το ίδιο σε καθημερινή βάση, μια νύχτα περνάει, και αν προσθέσουμε ότι η ουσία δεν αποσυντίθεται σειρά φορά αέναο και ως αυτό δεν ήταν ένα ατύχημα που σχολιάζει στην πρώτη παράγραφο.


Αλλά βρισκόμαστε σε συνεχή παρακμή, μέχρι να εξαφανιστεί φυσικώς ομιλίας και έτσι αυτή είναι η πραγματική μας ώρα περιμένετε μέχρι να αποσυντεθούν τομέα μας και έτσι πρέπει να πεθάνουν.


Πού είναι τα επιχειρήματα των επιστημόνων που λένε, να ταξιδέψουν ή εμπνέονται από τη στιγμή που είπαμε δεν υφίσταται ως τέτοιο μόνο την αποσύνθεση οργανικών ουσιών, ¿¿Πώς να αναβιώσει ένα νεκρό άνδρα; ¿¿Πώς να αναβιώσει μια ολόκληρη κοινότητα εκατομμύρια νεκρούς για να ταξιδέψουν στο παρελθόν;! ή δεν πέθαναν και την περιοχή μας είναι πάντα ζωντανός και ζει σε ένα χάος, όπου Πεθαίνω, που γεννήθηκε και εγγράφως τι θα διαβάσετε αυτή τη στιγμή σε διάφορες διαστάσεις, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι.


Καταλήγω λέγοντας ότι του χρόνου η ίδια δεν θα ήταν απαραίτητο μέτρο για την περιοχή μας, αν δεν ήταν θανατηφόρα και ήμασταν αθάνατοι και θα έπρεπε να παραμείνει στην εξουσία για όσο διάστημα το οποίο δεν μεταλλάσσονται στη στάση μας απέναντι στα καλό ή κακό, τι κάνουμε, διότι αν το έκαναν θα ήθελε να επινοήσει ένα άλλο τρόπο να λέει κάθε φορά που σύντομα άλλαξε το μυαλό του να σκεφτεί κανείς δουλειές της ημέρας να είναι σε καλή κατάσταση και να συμβεί το κακό στο
español
»
griego
Traducir


No hay comentarios:

Google