Google
 

30.9.08

Путовање кроз време ИИ

Путовање кроз време ИИ


Да ли је време обраде? То је саддест прича свих времена и на крају је све у загонетке као они тврде да знају шта ће се десити у хороскоп (толико особа с истим знак да је према закону вероватноће него било који ћете потрошити што то предвиђа)
Погледајмо прошлости, генерација се пребацивао са једног на други сваки са своје слободне воље, све што мислите да ваше добро се фокуса на зашто све свој живот у потрази за ову као и неке више криви од других изгубио као риба у пустињи, о "умире" и хтио постићи овом тренутку је да можда умире путовати у време Бог ће рећи: Валле открили апарат за повратак иза; РЕВИВИЕРЕ да је цела ова генерација од 60-их (која је Ја могу мислити иде у моју на благослови апарат) и ја ћу обавити оно што су радили у то време, тако да сваки и сваки од ова генерација учинити оно што им је требало да се ради на време. То ми звучи као да ако они су једноставно програмирања машина који се баца на земљу вршити вољу пламен на живот на земљи опет (вероватно кад су неке од тих већ уживају у погледу беатифиед у рај и другима осуђени у паклу радије не покушати учинити оно што су радили јер знаш што ти их дирати) у том случају бивши и последње би се врло опирући се десити опет те реалности, који нису коначни.
Зато мислим да то није немогуће да мисле, повратак у прошлост подразумева да ће оживити мртве људе, јер не постоји прави алтернативни или паралелни свјетови у универсес где сам ја још увек се родио, или сам умирући. Уз то није безразложна мислити да Бог жели учинити то, тако да наше среће у упркос душе што изгубио је тело и даље постоји, чистилиште у пакао или рај, и то у време одређено у вјечности и оживити или они се вратис своје тело на неки вечни небо и другима да вечни пакао.

Погледнеме у будућност с Алберт Еинстеин о теорији која тврди да се нешто занимљиво догађа се кретати кроз простор-време, нарочито кад ваше брзине у односу на друге предмете је близу брзине свјетлости.
Време пролази спорије за вас него за људе који сте оставили. Не видим у том смислу, док се вратити на ове појединце стационарни. Рецимо ти рекао 15 година, када су напустити земљу у свемирски брод на путовању на око 99,5% од брзине светлости, што је пуно брже него што можемо постићи данас, и одржава само пет себи време свемирска путовања. Када стићи кући у доби 20, видјет ћете да све ваше Цлассматес су 65 година, у пензији и уживање његове унучади!
Тако закључује у смислу, то значи да сте били на путовању у прошлост. си Искусни само пет година живота, а ваше Цлассматес имати 50 година интегерс. Ово је начин да се у будућности путовање на брзине веће од 1 сат по сату.

Проблем је у томе што Алберт, не узимају се у обзир да је до ове дрзаве сумње у тренутку не би требала проћи кроз све вјечности на земљу да је Врховни, колико сам забринути научници су тек долази преко и добро свира пронаћи непобитан доказ онога што човечанство зна Асаба вјерник у Бога све верујеш да сам, и то у вјечности, јер је путнички брод са брзином свјетлости једном кораку 5 година у смислу како није било мртвих и тела су подмитљив али као корак за вечност пригушен у великој мери своје старење.

Подаци немогуће, јер у први стићи на одређену брзину за оно што смо десинтеграріамос од фуезас Г.

No hay comentarios:

Google