Google
 

30.9.08

Resa i tiden II

Resa i tiden II


Är det dags att vi hantera? Det är den sorgligaste historien i alla tider och i slutändan allt är i gåtor som de påstår sig veta vad som kommer att hända i horoskop (så många personer med samma tecken som enligt lagen av sannolikhet än någon av er kommer att spendera vad den förutsäger)
Låt oss titta på tidigare generationer gå från en till en annan var och en med sin egen fria vilja, alla gör vad du tror att din väl upp, med fokus på varför hela sitt liv för att nå det även några mer fel än andra förlorade en fisk i öknen, om "dör" och ville nå denna punkt är att kanske dör att resa i tiden Gud kommer att säga: Valla upptäckt maskinen för att gå tillbaka bakom, REVIVIERE hela denna generation av 60-talet (som är till Jag kan tänka mig att gå in på min välsignade maskin) och jag har gjort vad de gjorde på den tiden så att var och en av denna generation gör vad de skulle göra vid den tidpunkten. Detta låter för mig som om de var enkla programmerbara maskiner som kastas till marken för att göra det kommer lågan att livet på jorden igen (förmodligen när några av dem som redan har den uppfattningen beatified i paradiset och andra fördömde i helvetet helst inte försöka göra vad de gjorde för att du vet vad du trycker på dem) i sådana fall den förra och det senare skulle komma mycket motvilligt att hända igen av dessa realiteter, som inte är slutliga.
Det är därför jag inte tror att detta är absurt att tänka sig, tillbaka till det förflutna innebär att det skulle återuppliva döda människor, eftersom det inte finns något reellt alternativ eller parallella universum i världar där jag fortfarande är född, jag är döende. Dessutom är det inte orimligt att tro att Gud vill göra en sådan sak, av lycka att våra själar trots att ha förlorat det organ som fortfarande existerar, skärselden eller helvetet i paradiset, och kommer att göra det i tid anges i evighet och återuppliva eller de återvände hans kropp till några evigt himlens och andra till evigt helvete.

Låt oss titta på framtiden från Albert Einstein på den teori som hävdar att något intressant händer för att bläddra i rum-tiden, särskilt när din hastighet i förhållande till andra objekt ligger nära den hastighet av ljus.
Tiden går långsammare för dig än för människor som har lämnat efter sig. Ser inte detta förrän de kommer tillbaka till dessa individer stilla. Låt oss säga att du hade sagt 15 år när de lämnar jorden i ett rymdskepp färdas på cirka 99,5% av den hastighet av ljus, som är mycket snabbare än vi kan uppnå i dag, och innehas endast fem födelsedagar under din rymdfart. När du kommer hem på 20 år, hittar du att alla dina klasskamrater är 65 år, pensionär och njuter hans barnbarn!
Därför finner på sätt och vis innebär detta att du har färdas i tiden. har erfarna endast fem år av sina liv, samtidigt som dina klasskamrater har upplevt 50 år heltal. Detta är ett sätt att framtiden för sig i en hastighet högre än 1 timme från timme.

Problemet är att Albert inte tar hänsyn till att för att nå detta stadium där tiden utan tvivel skulle behöva gå igenom all evighet grund av att högsta, så långt som jag är berörda forskarna bara kommer hit och spelar och att hitta obestridliga bevis på vad människan känner till Helsingborg tror på en Gud som jag tror allt, och detta i evighet, eftersom dess passagerarfartyg med hastigheten på ljuset enda steg 5 år på ett sätt som det inte fanns några döda och våra kroppar är förgängliga men som ett steg för evigheten till stor del dämpas sitt åldrande.

Data omöjligt eftersom de första att komma fram till en viss hastighet för vad vi desintegraríamos av fuezas G.

No hay comentarios:

Google
 
Loading...