Google
 

30.9.08

Време

Време

Настављајући пут кроз време у прошлост или будућност, усудио бих се рећи да време као таква не постоји у вид да је оно што смо мерење је оно што је потребно за земљу да се око на сунцу Мјерењем колико дуго, ако Ми смо Сунцевог светла са сваке стране на планети да онда рећи на задњи дан, прошле ноћи.


Тада је време оно време? Мерење светлости колико нам је дао Сол, нема времена као што је то само незгода која резонирати с тим ријечима Светога Библија; Ако једете из овог стабла пропадају, тако да је питање које треба бити мјерен није оно што је потребно ротирати о тлу у своје властите оси, али тада је време за ствар код разградње, на пример у нас колико је пре рушења и доћи до старе умре касније, ако смо сретни и добио око 80 година као што бисмо могли измјерити овај пут без употребе свјетло које нам даје сунце, један могао измислити мера разградње у различитим годинама, али нисам инвентинг добро и да не бркати појам се користи једном годишње.


Зато можемо само замислити да ако постоји дан и земљу не ротирати на своје оси исти концепт наше време не би били исти дан пролази, једну ноћ пролази, и ако смо додали твар која није разграђених серија вечни и време као То је био не несреће да коментар у првом ставу.


Али ми смо у сталном пропадати док не нестаје физички гледано, тако да је ово наш прави пут сачекајте док се распадати нашем подручју, тако смо умре.


Па где је аргумената научника који кажу, или инспирисали за путовање време ми је то рекао не постоји као таква само разградње органске твари, ¿¿Како оживити Мртвог човека? ¿¿Како оживјети целу заједницу милионе мртвих путовати у прошлост?! или није умре и наше подручје увек је жив и живи у хаос где сам умиру, и што је рођен и оно што смо прочитали писања у овом тренутку у различитим димензијама као што неки тврде.


Ја закључити тврдњом да је време сама не би било потребно мерити да ли наше подручје није Коко, а ми смо били бесмртан и морали смо остати на власти тако дуго док се не мутирати у наш однос према добро или зло што нам раде, јер ако они би желели да измисли неки други начин говорећи сваки пут кад је промењена ума свога мислити да се послови у добре и лоше десити

No hay comentarios:

Google