Google
 

30.9.08

Tid

Tid

Fortsatta resa i tiden till det förflutna eller framtiden, jag vågar säga att tiden som sådan finns inte i den aspekten att det som vi mäter är vad det tar för jorden att vända sig i solen genom att mäta hur lång tid om Vi har solljus på varje sida av planet för att sedan säga att sista dag, i går kväll.


Sedan den tid vilken tid? Att mäta hur mycket ljus som har gett oss sol, ingen tid som det här är bara en tillfällighet att respons hos dessa ord i Bibeln, Om du äter av detta träd förfaras, så att den fråga som bör mätas är inte vad som krävs rotera runt jorden i sin egen axel, men sedan den tid det tar för ett ärende att bryta ner, till exempel för oss hur mycket snabbt bryts ned och kommer till gamla att dö senare om vi har tur och har cirka 80 år som vi kan mäta denna gång utan att använda ljuset som ger oss söndag, skulle man kunna uppfinna ett mått på nedbrytning under olika år men jag är inte uppfinna bra och att inte blanda ihop begreppet används årligen.


Så vi kan bara föreställa mig att om det dagen och marken inte roterar på sin axel efter samma koncept för vår tid skulle inte vara samma sak en dag, en natt passerar, och om vi lägger till att ämnet inte bryts ned serien eviga och tid som Detta var inte en tillfällighet att kommentera i första stycket.


Men vi är i konstant förfall tills den försvinner fysiskt sett så här är vår realtid vänta tills de bryta ner vårt område så vi måste dö.


Så var är de argument som framförts av forskare som säger, eller inspirerade resa med den tid vi sagt här finns inte som sådan endast nedbrytning av organiskt material, ¿¿Hur att återuppliva en död man? ¿¿Hur att återuppliva en hel gemenskap av miljontals döda för att resa till det förflutna?! eller inte dö och vårt område är alltid lever och bor i ett kaos där jag är döende, som är född och skriva vad vi läser just nu i olika dimensioner som vissa påstår.


Jag avslutar med att säga att tiden i sig inte skulle vara nödvändigt att mäta om vårt område var inte livshotande och vi var odödliga och vi var tvungna att stanna vid makten så länge det inte mutera i vår inställning till gott eller ont av vad vi gör eftersom om de gjorde skulle vilja uppfinna ett annat sätt att säga varje gång så snart bytte åtanke att tänka på sysslor att vara i gott och ont ska hända till

No hay comentarios:

Google
 
Loading...