Google
 

30.9.08

Čas

Čas

Pokračování na cestu časem do minulosti nebo budoucnosti, řekl bych, že čas jako takový neexistuje v aspektu, že to, co jsme měření je, co to znamená pro zemi, otočím se v neděli na základě měření, jak dlouho, pokud Máme slunečním světlem na každé straně planety, aby pak řeknou poslední den, minulou noc.


Tedy čas, co čas? Měřicí kolik světla dal nám sol, není čas, jako to je jen jedna nehoda, která rezonují s těmi slovy z Bible, pokud chcete jíst z tohoto stromu zahynul tak, že věci, které by měly být měřeny není, co to znamená otočit o půdě ve své vlastní ose, ale pak čas potřebný pro tuto záležitost se rozkládají, např. na nás, jak moc brzy ztroskotala a přijďte se na staré zemřou později, když jsme štěstí a dostali se do zhruba 80 let, jako bychom se mohli měřit tuto dobu bez použití světla, které nám dává slunce, jeden by mohl vymyslet měřítkem rozkladu v různých letech, ale já nejsem vymyšlení dobrého, a ne na pletou pojem je ročně použito.


Takže můžeme pouze představit, že v případě, že den a půda nemá otáčet kolem její osy stejný koncept našeho času by neměl být stejný den projde, noc prochází, a pokud bychom dodat, že látka není rozloží série věčný a čas, To však nebylo náhodou, že komentář v prvním odstavci.


Ale my jsme v neustálém hniloby, dokud nezmizí fyzicky vzato tak to je náš reálný čas počkat, dokud se rozkládají naší oblasti tak musíme zemřít.


Kde je tedy argumenty vědců, kteří říkají, nebo se inspirovat ke cestování v době, kdy jsme se, že tento neexistuje, pouze jako rozklad organické hmoty, ¿¿Jak oživit mrtvý muž? ¿¿Jak oživit celou komunitu miliony mrtvých cestovat do minulosti? nebo nezemřeli a naší oblasti je stále naživu a žít v chaosu, kde jsem umíral, se zrodila a psát to, co máme číst v tomto okamžiku v různých rozměrech, jak někteří tvrdí.


I uzavřít tím, že čas sám o sobě by nemělo být nutné měřit, zda naší oblasti nebylo smrtelné a my byli nesmrtelní a měli jsme zůstat u moci, pokud to není zmutovat v našem přístupu k dobré či zlé, co děláme, protože pokud by jste chtěli vymyslet jiný způsob, jak říkal pokaždé, jakmile změnil jeho názor přemýšlejí o práci, které mají být v dobré přenést na jiné zlo.

No hay comentarios:

Google