Google
 

7.8.08

Resor i tiden

En resa i tiden i hans koncept är att uppnå en mer utbredd rörelse framåt eller bakåtblickande i alla dess olika punkter i tiden.


Past
En resa i tiden det frestande, att gå vidare från reparera det som har uppkommit fel, korrigera vissa olämpliga asuntitos vi gjorde passera en dålig tid, korrigera en allvarlig storm som du ser att vi inte hade necesesario på skoj eller bjuda in våra kära de en promenad, ett parti, att särskilda rum och tips visas improvisto en misshandel av rädsla att vi vann i en kamp för barnen, att göra ett meddelande visas att förhindra död någon detta utmärkta viajesito, byggdes detta mycket roligt Maskinen målade landskap mycket bra, men tittar ner den enda vägen som kan byggas dichosa maskin.

Framtida
Men framtiden och kunde åka dit och sätta modern teknik super säga om 1000 år före patent och bli en miljonär som mitt och bli beundrad av den övriga världen, men redan har maskinen skulle kunna göra en lönsam affär typ eller kollektiva busshållplatser inom kort eller långt, mycket långt gångna. det mest logiska allvarliga som i filmen Tillbaka till framtiden köpte en tidning med så mycket information som möjligt i alla frågor av vadhållning i synnerhet har de senaste numren av Vinnarna i över ett decennium. allvarlig arch Recontras utmärkt.

En enkel analys
Jag vill inte svika någon eller särskilt vetenskapsmän som tror på detta och att dis undersökas för senare "hemlig information" tyder det enda sättet du kan gå till det förflutna eller framtiden, sedan tittar på vad som skulle innebära en möjlighet du kan skapa en maskin som jag kan sätta på framtiden och det förflutna? R) Enkelt och enkelt att allt kommer att se "det förflutna, nu och i framtiden" är att säga ett par minuter sedan var jag sova, jag vaknade och gick att arbeta i ett fullständigt kaos där allt händer för dig i tydliga dimensioner Jag presentera min parallell måste nå vissa antaganden om tid men endast för framtiden med oss och hitta oss eller Choc och absorbera det förflutna och fångad i ett utrymme som vi inte längre har tillgång men som i slutändan är fortfarande pågår och allt detta tidigare och framtida nästan alltid ett allvarligt ord förståeligt i det förflutna, nuet och framtiden, att se sig någonstans, så att våra tidsmaskin kan något sätt nå dessa punkter före detta (om detta är framtiden) eller få tillgång (om vi talar om tidigare).
Med beaktande av vår annat jag själv, vår existens (dvs vår själ) är indelad i tre dimensioner där detta alltid händer född igår, idag och i morgon kommer vi dö. Det ironiska allt som jag sade tidigare att detta händer i alternativa dimensioner och därigenom (i åtanke som når framtiden) i sin helhet redovisas i en sorglig film som bara kunde spola tillbaka eller spola fram eftersom det är skrivet och kontroll går tillbaka eller framåt. En fullständig orimlighet att varken Gud kan göra allt som kunde uppfinna tidsmaskin perfectisima)

Det enda sättet (s hemliga uppgifter bara för behändig sinnen)

Past
Att resa till denna tid finns det bara en väg, "hjärna", som bara skadar oss kommer vi att kunna förslag på exempel som vann honom Bad Boy i den kampen. Talvo skriva en bok, "mina mest värdefulla ögonblick" (bättre med endast finns) och läsa den och läsa den tills vi tror att det steg också, vänner åtanke är mycket kraftfull men i huvudsak våra vara medveten om att det inte är sant, men lyckas tror det hände så de som inte känner oss väl, och så vidare. (Jag upprepar vad som hände, steg tillbaka och bara stanna där i våra minnen någon okänd dimension där detta fortfarande pågår när vi steg in i det förflutna, det händer bara i filmer tillbaka till framtiden, resor i tid och en annan massa kända filmer)


Framtida
För framtiden eftersom det finns mer hopp, men att vi skulle vara en stor vän av Gud för att be om tillåtelse att låta oss vara helt ett tag till evigheten säga några tusen år av mark så att när vi har semester och un ratito leva i denna nya tid ( ögat men vi kommer inte längre att återvända och vad vi lämnar bakom; gången vi skulle vara levande tillbaka) har förmodligen du hittar oss under denna tid med släktingar att vi frågar vid vilken tidpunkt Gud gav oss tillstånd att lämna igen, att Jag tvivlar når uppstå eftersom prestation för vilken tillgång till evigheten och kommer att förbli beskattas enligt beslut av Gud kommer att vara mycket tung och otymplig vill lämna detta för att utsättas igen och då. Så alla dessa argument av galna vetenskapsmän som säger att färdas i ljusets hastighet skulle kunna gå vidare, onekligen falskt eftersom det skulle spendera evigheten i ett utrymme bara för dem som är upptagna av ägaren till allt.

Slutsats
Bara vi har här varje sekund kvar i det förflutna bara stanna i vårt minne speciellt om du lever så, vi gör detta kommer att hjälpa oss i framtiden och förtjänar Paar gå till evigheten, vårt förflutna är och förblir för alltid en enkel Jag minns att vi ramarna för vad vi i dag eller ändra vad vi vill inte vara i morgon.

No hay comentarios:

Google
 
Loading...