Google
 

7.8.08

Hijillo Hemlig information

Det finns inget foto för foul och chockerande att det skulle se detta

Den mest ovanliga namn hijillo sanningen han undersökte med ett antal personer som verkliga är detta bra hijillo måste först definiera detta namn det är inte ovanligt som många tror en mycket liten barnet, en son fel eller vad jag tycker ger förståelse , Rensa i mitt sinne.

Definition hijillo

Det finns och kör rumor att när man deltar i en vakna till farväl till en kär eller känd vän till en vän. osv. dödsfall eller nedbrytning av kroppen som vi tjänar sedan att personer med skador eller sår på kroppen få en obehaglig överraskning att läka sina sår ägde dvs tar längre tid att läka orsaka allvarliga infektioner och biverkningar.

Vittnesmål
Han säger att en dam mycket tillförlitlig hennes mamma gick en vakna med ett sår ovanför mamma inte trodde på det här så det var hela natten i spåren utan att ta hänsyn till varningar hijillo för vad de fått betala obehaglig överraskning dyrt, med lång tid att suture sanarce och pus och vätska sällsynta hans sår.

En kvinna från kyrkan visade mig en YAG (det var en enkel cut) som hade sett bra men ful som den som skulle ha skära mycket djupt med en kniv när han såg var tecken på att han hävdade att han bota.

Det är inte vad de säger är sanningen och inte heller att tänka (som du sa), är det som körs i miljön vi alla vet, inte är de namn de uppringandes annanstans i Honduras och så berätta om hemlig information är konfidentiell och visade på ord i munnen ensam och varje gång någon dör du har hört heridita.

No hay comentarios:

Google
 
Loading...