Google
 

8.8.08

Putovanje u vrijeme

Putovanje u vrijeme

A putovanje kroz vrijeme u svojoj koncept je kako bi se postigla više rasprostranjenog kretanje naprijed ili unatrag izgleda u svim svojim različitim bodova vremena.


Prošli
A putovanje kroz vrijeme da se iskušaju, ići prošlosti popraviti što je uskrsnuo u krivu, ispravite određene asuntitos neprikladan da mi je proći loše vrijeme, ispraviti ozbiljne oluja da vidim da nismo imali necesesario za zabavu ili pozvati naše ljubio one jedan šetnja, jedne stranke, da je posebno mjesto, te savjete pojaviti improvisto batina od straha da je osvojio u borbi za djecu, čini se pojaviti poruka da spriječi smrt netko ovu odličnu viajesito, izgradili ovu vrlo zabavan stroj oslikani krajolici vrlo dobro, ali pogledaj dolje jedini način da može biti izgrađen dichosa stroj.

Budućnost
Ali u budućnosti mogao ići i tamo i donose suvremene tehnologije super reći o 1000 godina ispred patent i postati milijunaš kao što su mine i biti cijenjen po ostatku svijeta, ali je već na stroju mogao napraviti profitabilna vrsta poslovne ili kolektivne bus prestaje u bliskoj ili daljoj budućnosti, vrlo daleku prošlost. najviše logički ozbiljne kao u filmu povratak u budućnost kupite časopis sa što je moguće više podataka o svim pitanjima od kladionica u posebno su bili posljednji broj lutrije pobjednici preko desetljeća. ozbiljne luk Recontras odličan.

Jednostavna analiza
Ne želim razočarati ili bilo tko a posebno znanstvenici koji vjeruju u ovo i da je dis ispita za kasnije "tajne informacije" označava samo tako možeš otići u prošlosti ili budućnosti, a zatim pogledajte u što bi tebali implicirati, mogućnost možete stvoriti stroj koji mogu dovesti do budućnosti i prošlosti? R) Jednostavna i jednostavno da sve ide da vidi "Prošlost, Sadašnjost i Budućnost", rekao je da nekoliko minuta prije sam bio spavanje, ja buditi se i otišli na rad u potpuni kaos gdje sve se događa s vama u jasne dimenzije Ja predstavljam svoje paralelne imat će doći do određenih odredbi vremena, ali samo za budućnost s nama i nas ili čokoladni i apsorbirati prošlosti i zarobljeni u prostor koji se ne moramo više pristup nego što je u konačnici ipak događa i sve to prošlosti i budućnosti gotovo uvijek ozbiljne riječi razumljivo ovo u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, da izgledaju negdje oko tako da naš vremeplov mogu nekako doprijeti do ove točke prije toga (ako je to budućnost) ili dobivanjem pristupa (ako govorimo o prošlosti).
Vlasništvo odnosu na naše inače ja osobno, naše se (tj. naš život) je podijeljena u tri dimenzije u kojoj je uvijek događa rođena jučer, danas i sutra ćemo umrijeti. Da ironija sve kao što sam rekao ranije ovo događa u izmjenični dimenzije i slijedi (na umu da do budućnosti) kao cjelina evidentiran na tužan film koji se jednostavno mogao premotati ili fast prosljeđivanje jer je ovo pisano i kontrolu go natrag ili naprijed. A kompletna glupost da je ni Bog može učiniti sve što je mogao izmisliti u vremeplov perfectisima)

Jedini način (s tajnim informacijama samo za okretan misli)

Prošli
Putovati do ovog stanja vrijeme postoji samo jedan način; "uma", da samo boli nas mi ćemo biti u mogućnosti da se prijedlozi za primjer koji je osvojio ga je bad boy u koje se bore. Talvo pisanje knjiga, "moje najdragocjenije trenutke" (bolje sa samo postoji) i čitanja i čitanja do vjerujemo da je korak kao, prijatelji um je vrlo moćna, ali u sustini se naš svjesni da to nije istina, ali uspjeti obaviti vjerovati da se dogodilo tako da oni koji ne znaju nas, dobro, i tako dalje. (Ja ponoviti ono što se dogodilo, korak natrag i samo ostanu ondje u našim sjećanjima nema nepoznata dimenzija u kojima se ova još uvijek ide na korak kao što smo u prošlosti, to se događa samo u filmovima back to the future, putovanja u vrijeme i drugi hrpa poznatih filmova)


Budućnost
Za budućnost kao što ima više nade nego da bi trebao biti veliki prijatelj Božji pitati za dozvolu da nas biti dosta, a prema vječnosti reći nekoliko tisuća godina u zemlji, tako da nakon što smo ostaviti i un ratito žive u ovom novom vremenu ( okom, ali se više neće vratiti i ono što mi ostaviti iza; vrijeme smo bili će biti dnevni natrag) je vjerojatno ste nas tijekom tog vremena s najbližim, da tražimo i što vrijeme Bog nam je dao dopuštenje da napuste opet, da je Sumnjam dostiže pojaviti jer postignuće za koje pristup vječnosti i ostati će se oporezuju na odluku od Boga će biti vrlo teška i dosadan želite ostaviti da se podvrgnuti ponovo na vrijeme. Tako je sve ove argumente, lud znanstvenika koji kažu da putuju na brzinu svjetlosti mogao ići naprijed, undeniably lažno, jer da bi provesti vječnost u prostor rezerviran samo za one koji su primljena od strane vlasnika sve.

Zaključak
Samo smo ovo svaki drugi lijevo u prošlosti samo boravak u našem memorije osobito ako žive u najvećoj, radimo to će nam pomoći da u budućnosti i zaslužujete Paar ići prema vječnosti, naše prošlosti je i ostat će zauvijek jednostavan I zapamtiti da smo okvir za ono što smo danas ili promijeniti ono što ne želite biti sutra.

No hay comentarios:

Google