Google
 

8.8.08

Cestování v čase

Cesta časem v jeho pojetí je dosáhnout většího rozšíření pohyb vpřed nebo vzad-hledá ve všech jeho různých míst na čas.


Minulé
Cesta časem to lákavé, aby se opravy v minulosti, co byla vznesena špatně, opraví některé asuntitos nevhodné, že jsme se projít špatný čas, napravit vážné bouře, které uvidíte, že jsme neměli necesesario pro zábavu nebo pozvat naše blízké na jedné chodí, jedna strana, že zvláštní místo, objeví improvisto příspěvky a bití ze strachu, že jsme vyhráli v boji o děti, aby se zpráva objeví, aby zabránily smrti někoho této skvělé viajesito, postavený této velmi zábavné stroj malovaných krajin velmi dobře, ale podívejte se, že jediným způsobem, jak může být postaven dichosa stroje.

Budoucí
Ale do budoucna a mohlo by jít tam a přinášejí moderní technologie kolem říct asi 1000 let před patentem, a stát se milionářem, jako moje a obdivovat od zbytku světa, ale už mám stroj by mohlo být ziskové činnosti nebo kolektivní autobusové zastávky v blízké nebo vzdálené budoucnosti, velmi vzdálené minulosti. Nejlogičtější vážná jako ve filmu zpět do budoucnosti koupil časopis s co možná nejvíce informací o všech otázkách, na sázení zejména byly v posledních čísel loterie vítězů více než deset let. závažné arch. Recontras vynikající.

A Simple Analýza
Nechci nikoho zklamat, nebo především vědci přesvědčeni, kteří v tomto a že se dis vyšetřovaných pro pozdější "tajné informace" označuje jediný způsob, jak můžete jít do minulosti nebo budoucnosti, pak podíváme na to, co by znamenalo možnost můžete vytvořit stroj, který mi může přinést do budoucnosti a minulosti? R) Jednoduché a jednoduše, že všechno je to vidět "The minulost, současnost a budoucnost" je říci pár minutami jsem byl ve spánku, jsem se vzbudil a šel do práce v úplný chaos, kde vše, co se děje, když jste v jasné rozměry Já prezentuji své paralelní budou mít předpoklady k dosažení určitého času, ale jen za budoucnost s námi a nám nebo Choc a absorbovat minulosti a uvězněni v prostoru, který jsme již měli přístup, který ale nakonec je stále děje a to vše minulosti a budoucnosti téměř vždy závažný pochopitelné tohoto slova v minulosti, přítomnosti a budoucnosti, aby se kolem někde tak, že náš stroj času může nějakým způsobem dosáhnout těchto místech před tím (pokud se jedná o budoucnosti) nebo přístupu (pokud mluvíme o minulosti).
S ohledem na naše jinak sama, naší době (tj. naše duše) je rozdělen do tří dimenzí, v němž je toto vždy děje narodil včera, dnes a zítra zemřeme. Ironie, že všechno, jak jsem řekl dříve, se to stává v alternativních rozměrů a následné (na mysl, že dosáhne v budoucnu) jako celek zapsána do smutný film, který by mohl jednoduše přetočit nebo rychle vpřed, protože je to psáno a kontrolu jít zpět nebo vpřed. Kompletní absurditu, že ani Bůh může udělat všechno, aby mohl vymyslet ve stroji času perfectisima)

Jediným způsobem (je tajné informace pouze pro agilní mozky)

Minulé
Chcete-li cestovat do tohoto stavu době existuje pouze jedna cesta, "mysl", že pouze bolí nás a budeme moci na návrhy například, že vyhrál ho zlé chlapce v tomto boji. Talvo napsat knihu, "moje nejcennější okamžiky" (lépe se jen existuje) a čtení a čtení, dokud jsme přesvědčeni, že krok, stejně, přátel mysl je velmi silný, ale v podstatě naše uvědomuje si, že to není pravda, ale úspěšná věřím, že se stalo tak ty, kteří neznají nás, dobře, a tak dále. (Opakuji to, co se stalo, krok zpět a právě tam zůstaly v našich vzpomínkách žádný neznámý rozměr, v němž je toto ještě děje, jak jsme krokem do minulosti, se tak stane pouze ve filmech zpět do budoucnosti, v cestovních čas a další spoustu slavných filmů)


Budoucí
Pro budoucnost, kde je větší naděje, ale že bychom měli být velký přítel Boží požádat o povolení k nám bude nějakou dobu trvalo věčnost řekl pár tisíc let na zemi tak, že poté, co opustí a un ratito žít v této nové doby ( oka, ale my se už nevracejí a to, co jsme nechat za sebou; době jsme byli bude životní zpět) má pravděpodobně jste nám během té doby s příbuznými, že jsme se zeptat, v jaké době Bůh nám dal svolení k odchodu znovu, že Pochybuji, dosáhne nastat, protože k dosažení kterých je možný přístup k věčnosti a zůstane zdaněna v rozhodnutí o Bohu bude velmi těžké a těžkopádné chcete nechat to být podrobeno opět na čas. Takže všechny tyto argumenty šílených vědců kteří říkají, že cestování rychlostí světla by mohla jít dopředu, nesporně nepravdivé, protože to by strávit věčnost v prostor vyhrazený pouze pro ty, kteří jsou přijati s vlastníkem všechno.

Závěr
Pouze jsme toto každý druhý zůstal v minulosti pouze pobyt v naší paměti zejména, pokud žijete v co největší míře, děláme to pomůže nám v budoucnosti a zaslouží si Paar jít na věčnost, naše minulost je a zůstane navždy jednoduché Pamatuji si, že jsme pro to, co jsme dnes nebo změnit, co dělat nechcete, aby se na zítra.

No hay comentarios:

Google