Google
 

8.8.08

Rejser i tid

En rejse gennem tiden i sit koncept er at opnå en mere udbredt bevægelse fremad eller bagud i alle dens forskellige punkter af gangen.


Fortid
En rejse gennem tiden, at fristende at gå tidligere reparation, hvad der blev rejst galt, korrigere visse asuntitos uhensigtsmæssigt, at vi gjorde passere en dårlig tid, rette en alvorlig storm, som du kan se, at vi ikke har necesesario for sjov eller invitere vores kære den ene tur, den ene part i, at særlige plads, og tip vises improvisto en bankende af frygt, at vi vandt i en kamp for børn, hvilket gør et budskab ud til at forhindre dødsfald af, at nogen dette fremragende viajesito, bygget dette meget sjov Maskinen malet landskaber meget godt, men ser ned den eneste måde, der kan bygges dichosa maskine.

Fremtidige
Men fremtiden og kunne gå der og bringe moderne teknologi super sige om 1000 år patent det og bliv millionær som mit og blive beundret af resten af verden, men allerede har maskinen kunne gøre en rentabel forretning type eller kollektive stoppesteder i den nærmeste fremtid eller fjernt, meget fjern fortid. den mest logiske alvorlig som i filmen tilbage til den fremtidige købte et blad med så mange oplysninger som muligt om alle spørgsmål af væddemål især var de sidste numre af lotteri vindere i løbet af et årti. alvorlige arch Recontras fremragende.

En simpel Analyse
Jeg ønsker ikke at skuffe nogen, eller især videnskabsmænd der tror på dette, og at den dis undersøgt til senere "hemmelige oplysninger" angiver den eneste måde du kan gå til fortiden eller fremtiden, og derefter se på, hvad der ville indebære mulighed kan du oprette en maskine, at jeg kan bringe til fremtiden og fortiden? R) Simpelt og enkelt, at alt går for at se "The Fortid, Nutid og Fremtid" er at sige et par minutter siden blev jeg sove, jeg vågnede op og gik til at arbejde i et fuldstændigt kaos, hvor alt, hvad der sker med dig i klar dimensioner Jeg fremlægge min parallel vil skulle nå visse bestemmelser i tiden, men kun for fremtiden med os og finde os eller Choc og absorbere fortiden og fanget i et rum, at vi ikke længere har adgang, men som i sidste ende er stadig i gang og alt dette fortid og fremtid næsten altid en alvorlig ord forståeligt, dette i fortid, nutid og fremtid, til at kigge rundt et sted, så vores tid maskinen kan eller anden måde nå disse punkter inden denne (hvis dette er fremtiden) eller at få adgang (hvis vi taler om fortiden).
Under henvisning til vores ellers mig selv, at vi (dvs. vores sjæl), er så opdelt i tre dimensioner, som det altid sker født i går, i dag og i morgen skal vi dø. Det ironiske i alt som jeg sagde tidligere, at dette sker i alternative dimensioner og en deraf følgende (i betragtning, at når fremtiden) som helhed er registreret i en sørgelig film der bare kunne spole tilbage eller hurtigt frem, fordi dette er skrevet af og kontrol gå tilbage eller fremad. En fuldstændig absurditet, at hverken Gud kan gøre alt, hvad der kunne opfinde den tid maskinen perfectisima)

Den eneste måde (r hemmelige oplysninger kun for agile sind)

Fortid
At rejse til denne tilstand af tid er der kun én måde, "øje", at kun skader os, at vi vil være i stand til forslag til eksempel, der vandt ham den dårlige dreng i denne kamp. Talvo skrive en bog, "min mest dyrebare øjeblikke" (bedre med kun eksisterer) og læse den og læse den, indtil vi mener, at det skridt, som vel, venner sind er meget magtfulde, men i det væsentlige vi klar over, at det ikke er sandt, men lykkes mener, at der skete så dem der ikke kender os godt, og så videre. (Jeg gentager, hvad der skete skridt tilbage og bare blive der i vores erindringer ikke ukendt dimension, hvor denne stadig i gang, da vi skridt ind i fortiden, det sker kun på film tilbage til fremtiden, rejser i tid og en anden flok berømte film)


Fremtidige
For fremtiden er der mere håb, men at vi bør være en stor ven af Gud til at bede om tilladelse til at lade os være en hel del tid til evigheden sige et par tusind år af jord, så efter vi har ferie og bor i un ratito denne nye tid ( øjet, men vi vil ikke længere vende tilbage, og hvad vi efterlade; gang vi skulle være levende tilbage) har formentlig dig med at finde os i løbet af denne tid med familie, at vi spørger på, hvad tiden Gud gav os tilladelse til at forlade igen, at de Jeg tvivler når opstå, fordi præstation, hvis adgang til evigheden og bliver beskattet ved afgørelsen af Gud vil være meget tunge og besværlige ønsker at forlade dette for at være udsat igen til tiden. Så alle disse argumenter gale videnskabsmænd, der siger, at rejse med lysets hastighed kunne gå fremad, unægtelig falsk, fordi det ville tilbringe evigheden i et rum forbeholdt kun for dem, der er optaget af ejeren af alting.

Konklusion
Først har vi denne gang hvert andet tilbage i fortiden kun opholde sig i vores hukommelse, især hvis du bor til fulde, vi gør dette vil hjælpe os i fremtiden og fortjener Paar gå til evigheden, vores fortid er og vil forblive evigt en simpel Jeg kan huske, at vi rammer for, hvad vi i dag eller ændre det, vi ønsker ikke at være i morgen.

No hay comentarios:

Google
 
Loading...