Google
 

8.8.08

Ταξίδι στο χρόνο

Ένα ταξίδι στο χρόνο με την ιδέα είναι να επιτευχθεί μια πιο ευρεία κυκλοφορία προς τα εμπρός ή οπισθοδρομικές σε όλες τις διαφορετικές μονάδες του χρόνου.


Παρελθόν
Ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο που δελεαστικό, να πάνε παρελθόν επισκευή τι εθίγη λάθος, να διορθωθούν ορισμένα asuntitos ακατάλληλη ότι κάναμε μια κακή στιγμή περάσει, να διορθώνει μια σοβαρή καταιγίδα που βλέπετε ότι δεν είχαμε την necesesario για διασκέδαση ή πρόσκληση μας αγαπημένα πρόσωπα τη μια τα πόδια, ένα κόμμα, ότι ιδιαίτερη θέση, καθώς και συμβουλές φαίνεται improvisto μια ξυλοδαρμό του φόβου ότι θα κερδίσει στη μάχη για τα παιδιά, κάνοντας ένα μήνυμα φαίνεται να αποτρέψει το θάνατο κάποιος αυτό το εξαιρετικό viajesito, κατασκευάζονται αυτή την πολύ διασκεδαστική μηχανή ζωγραφισμένα τοπία πολύ καλά, αλλά κοιτάξετε ο μόνος τρόπος που μπορούν να κατασκευαστούν dichosa μηχάνημα.

Μέλλον
Αλλά το μέλλον και θα μπορούσε να πάει εκεί και να θέτουν τη σύγχρονη τεχνολογία super πω περίπου 1000 χρόνια ευρεσιτεχνίας και millionaire γίνει σαν τη δική μου και να θαυμάσουν από τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά έχουν ήδη το μηχάνημα θα μπορούσε να κάνει μια επικερδή επιχειρηματική τύπου ή συλλογικές στάσεις λεωφορείων στο εγγύς μέλλον ή μακρινό, πολύ μακρινό παρελθόν. η πιο λογική σοβαρό όπως στην ταινία πίσω στο μέλλον αγόρασα ένα περιοδικό με όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για όλα τα ζητήματα ιδίως των στοιχημάτων ήταν η τελευταία τους αριθμούς των νικητών της λαχειοφόρου αγοράς πάνω από μια δεκαετία. σοβαρή καμάρα Recontras εξαιρετική.

Μια απλή ανάλυση
Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν και ιδιαίτερα τους επιστήμονες που πιστεύουν σε αυτόν και ότι ο dis ερευνήθηκε για αργότερα "απόρρητες πληροφορίες" δηλώνει ο μόνος τρόπος μπορείτε να πάτε με το παρελθόν ή το μέλλον, τότε θα κοιτάξουμε τι συνεπάγεται τη δυνατότητα μπορείτε να δημιουργήσετε μια μηχανή που μπορεί να φέρει το μέλλον και το παρελθόν; R) Απλά και μόνο ότι τα πάντα θα δείτε "Το Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον» είναι να πω λίγα λεπτά πριν είχα ύπνο, ξύπνησε και μου πήγε να εργαστεί σε ένα πλήρες χάος, όπου τα πάντα συμβαίνει σε εσάς σαφείς διαστάσεις I σημερινή μου παραλλήλου θα πρέπει να καταλήξουν σε ορισμένες διατάξεις του χρόνου αλλά μόνο για το μέλλον μαζί μας και μας βρείτε Choc ή και να απορροφήσει το παρελθόν και να παγιδευτεί σε ένα χώρο που δεν χρειάζεται πλέον να έχουν πρόσβαση, αλλά τελικά είναι ακόμη σε εξέλιξη και όλα αυτά παρελθόν και το μέλλον είναι σχεδόν πάντα μια σοβαρή ένδειξη κατανοητό αυτό στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, να κοιτάξουμε γύρω μας, κάπου, έτσι ώστε του χρόνου μηχανή μπορεί με κάποιο τρόπο φθάσει τα σημεία αυτά πριν από αυτό (αν αυτό είναι το μέλλον) ή την απόκτηση πρόσβασης (εάν μιλάμε για το παρελθόν).
Έχοντας υπόψη μας, αλλιώς ο ίδιος, μας (δηλαδή την ψυχή μας) είναι, όπως χωρίζεται σε τρεις διαστάσεις που αυτό συμβαίνει πάντα γεννήθηκαν χθες, σήμερα και αύριο θα πεθάνω. Ειρωνεία ότι όλα όπως είπα και νωρίτερα αυτό συμβαίνει στις διαστάσεις των αναπληρωματικών και τη συνακόλουθη (από το μυαλό ότι φθάνει το μέλλον) ως σύνολο καταγράφεται σε μια θλιβερή ταινία που θα μπορούσε απλά rewind ή γρήγορα προς τα εμπρός, επειδή αυτή είναι γραπτή και ο έλεγχος πάνε πίσω ή μπροστά. Μια πλήρης παραλογισμός ότι ο Θεός δεν μπορεί να κάνει οτιδήποτε που θα μπορούσε να εφεύρουν το χρόνο μηχανή perfectisima)

Ο μόνος τρόπος (ή μυστικές πληροφορίες μόνο για ευκίνητες μυαλά)

Παρελθόν
Για να ταξιδέψετε σε αυτή την κατάσταση στιγμή υπάρχει μόνο ένας τρόπος? "Μυαλό", μόνο που πλήττει εμάς θα είμαστε σε θέση να υποδείξεις για παράδειγμα ότι κέρδισε το κακό παιδί του σε αυτόν τον αγώνα. Talvo συγγραφής ενός βιβλίου, "μου πιο πολύτιμες στιγμές" (με καλύτερο υπάρχει μόνο) και την ανάγνωση και την ανάγνωση, μέχρι πιστεύουμε ότι το βήμα, επίσης, οι φίλοι μυαλό είναι πολύ ισχυρό, αλλά στην ουσία μας, γνωρίζοντας ότι δεν είναι αλήθεια, αλλά διαδεχθεί πιστεύουν ότι συνέβη τόσο εκείνων που δεν μας γνωρίζουν, επίσης, και ούτω καθεξής. (Επαναλαμβάνω ό, τι συνέβη, βήμα πίσω και να παραμείνει εκεί μόνο στην μνήμη μας δεν άγνωστη διάσταση σε αυτό το οποίο συνεχίζεται όπως μας βήμα στο παρελθόν, αυτό συμβαίνει μόνο σε ταινίες πίσω στο μέλλον, τα ταξίδια στο χρόνο και ένα άλλο τσαμπί του περίφημου ταινίες)


Μέλλον
Για το μέλλον, καθώς υπάρχει περισσότερη ελπίδα όμως ότι θα πρέπει να είναι σπουδαίος φίλος του Θεού, να ζητήσει την άδεια να επιτρέψτε μας να είμαστε αρκετά, ενώ στην αιωνιότητα πω μερικές χιλιάδες χρόνια της γης, έτσι ώστε μετά να αφήσουμε και un ratito ζουν σε αυτόν τον νέο χρόνο ( μάτι, αλλά εμείς δεν θα έχουν πλέον επιστρέψει και τι θα αφήσουμε πίσω? φορά που επρόκειτο να ζουν πίσω) έχει κατά πάσα πιθανότητα θα μας βρείτε αυτό το διάστημα με τους συγγενείς που ζητάμε σε ποια χρονική στιγμή ο Θεός μας έδωσε την άδεια να φύγει και πάλι, ότι το Αμφιβάλλω φτάνει παρουσιαστεί επειδή επίτευγμα για το οποίο η πρόσβαση στην αιωνιότητα και θα εξακολουθήσει να φορολογείται με την απόφαση του Θεού θα είναι πολύ βαρύ και δυσκίνητο θέλουμε να αφήσουμε αυτό να υποβληθεί και πάλι σε χρόνο. Έτσι όλα αυτά τα επιχειρήματα των τρελών επιστημόνων που λένε ότι ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός θα μπορούσε να προχωρήσει, διότι αναμφισβήτητα ψευδώς ότι θα δαπανήσει αιωνιότητα σε ένα χώρο ο οποίος προορίζεται μόνο για εκείνους που έχουν εισαχθεί από τον ιδιοκτήτη του τα πάντα.

Συμπέρασμα
Μόνο εμείς έχουμε αυτό το κάθε δεύτερο αριστερά στο παρελθόν μόνο μείνουν στη μνήμη μας ειδικά αν ζείτε στο μέγιστο, το κάνουμε αυτό θα μας βοηθήσει στο μέλλον και αξίζει να πάει Paar αιωνιότητα, το παρελθόν μας είναι και θα παραμείνει για πάντα μια απλή Θυμάμαι ότι εμείς πλαίσιο για ό, τι είμαστε σήμερα ή αλλαγή τι δεν θέλουμε να είναι αύριο.

No hay comentarios:

Google