Google
 

8.8.08

Пътуване във времето

Пътуване във времето

Пътуване през времето в неговата концепция е да се постигне по-широко движение напред или назад към бъдещето във всичките му различни точки на времето.


Минали
Пътуване през времето, че Съществително, за да отидете миналото ремонт какво е живяла грешен, поправяне на някои asuntitos неуместно, че направихме картата е лошо време, правилни сериозна буря, която виждате, че ние не се ползва с necesesario за забавление или покани ни обичат такива една разходка, една страна, че специално място, както и съвети за improvisto се появи един побой от страх, че ще спечели в борбата за деца, като се появи съобщение, за да предотвратят смъртта на някой този отличен viajesito, построен това много забавно машина, рисувани пейзажи много добра, но изглежда, само за определяне на начина, по който могат да бъдат построени dichosa машината.

Бъдещето
Но бъдещето и може да отиде там и да каже, супер модерна технология за 1000 година напред патент и го превърна в милионер като мина и се възхищават от останалата част от света, но вече имате машината може да направи печеливши бизнес тип или колективни автобусни спирки в близко бъдеще, или по-далечно, много далечно минало. най-логично сериозно, както във филма обратно към бъдещето купи списание с възможно най-много информация по всички въпроси на залаганията по-специално бяха последния брой на лотарията победителите в продължение на десет години. сериозна молба Recontras отлично.

Прост анализ
Не искам да disappoint или който и да е особено учени, които вярват в това и че сглобяване разследван за по-късно "секретна информация" показва, единственият начин, можете да преминете към миналото или бъдещето, а после поглед към това, което ще означава възможност Вие можете да създавате машини, че мога да приведат към бъдещето и миналото? R), прости и просто, че всичко се случва да видите "минало, настояще и бъдеще" е да се каже след няколко минути бях заспал, аз Събудих се и отидох да работят в пълен хаос, когато всичко ще се случи, за да сте по-ясни измерения I момента ми паралелно ще трябва да отговарят на определени условия от време, но само за в бъдеще с нас и да ни намерите или Choc и усвояване на миналото и ще останат в капана на едно място, че ние вече нямате достъп, но които в крайна сметка все още се случва и всичко това Миналото и бъдещето на почти винаги сериозен думи разбираеми тази в миналото, настоящето и бъдещето, да разгледа някъде около, така че нашето време някак машината може да достигне тези точки преди този (ако това е бъдещето), или получаването на достъп (ако говорим за миналото).
Като взе предвид нашите друго себе си, нашето същество (т.е. нашата душа) е разделен на три измерения, в които това винаги се случва, родени вчера, днес и утре ще умре. Тази ирония всичко ми каза по-рано това става заместник размери и последващото (на ума, че да достигне до бъдещето) като цяло, регистрирани в тъжен филм, който просто може бързо напред или назад, защото това е написано и контрол излиза назад или напред. Пълен абсурд, че нито Бог може да направи всичко, което би могло да създаде машина на времето perfectisima)

Единственият начин (и секретна информация само за гъвкави умове)

Минали
Да пътуват до това състояние на времето има само един начин; "ум", че само ни боли ние ще можем да предложения за пример, спечелили му лошо момче в тази борба. Talvo написването на книгата "Моята най-ценните моменти" (по-добре само с съществува) и четене и четене, че докато ние смятаме, че стъпка, както и, приятели, но е много мощна, но в същност ни е знаел, че не е вярно, но успяваме да се смята, че се случи така, тези които не знаят ни, добре, и така нататък. (I повтаря това, което се случи, стъпка назад и само на гостите и в нашите спомени не неизвестно измерение, в които това все още се случва, докато ние стъпка в миналото, това ще се случи само във филма обратно към бъдещето, за пътуване в време и друга китка на известни филми)


Бъдещето
За в бъдеще, тъй като е по-голяма, но се надяваме, че ние трябва да се страхотен приятел на Бога да искат разрешение, за да ни се известно време да кажем вечността на няколко хиляди години на земята, така че след като напуснат и ООН ratito живеят в този нов път ( окото, но ние вече няма да се завърне, и това, което оставят зад; време бяхме ще бъде на живот обратно), е вероятно да намерите нас през това време с близките, че ние молим По кое време Бог ни даде разрешение да напуснат отново, че I достигне възникне съмнение, тъй като постижение, за които достъпът до вечността и ще остане облагат по решение от Бога, ще бъдат много тежки и тромави искате да излезете от тази, която се подлага отново на път. Така че всички тези аргументи на учени, с които се каже, че пътуването до скоростта на светлината би могло да отиде напред, undeniably невярно, защото, които ще прекарат вечността в мястото, запазено само за тези, които са допуснати от собственика на всичко.

Заключение
Само ние имаме това всеки втори отляво в миналото, само гост в нашата памет особено ако живеете в пълна, което правим, това ще ни помогне в бъдеще и заслужават Paar преминете към вечността, нашето минало е и ще остане завинаги проста Спомням си, че ние рамка за това, което сме днес или да промените това, което ние не искаме да бъдем утре.

No hay comentarios:

Google