Google
 

30.9.08

Подорож у часі II

Подорож у часі II


Настав час нам впоратися? Це сумна історія всіх часів і, в кінцевому підсумку все в загадках, як вони стверджують, що ми знаємо, що станеться в гороскопи (так багато людей з такою же знак, що у відповідності з законодавством ймовірністю, ніж будь-який з вас збирається витратити те, що він пророкує)
Давайте подивимося на минуле, поколінь перейти від одного до іншого кожну зі своєї власної волі, все роблять те, що ви так вважаєте, що Ваша діяльність, приділяючи особливу увагу на те, чому все своє життя в пошуках цього, а деякі більш неправильно, ніж інші, як втратив риба у пустині, об "умирающей" і хотіли б досягти цієї момент полягає в тому, що, можливо, вмирали подорожувати в часі Бог скаже: Valla виявив машину, щоб повернутися позаду; REVIVIERE цього ціле покоління 60-х (яка полягає в тому, щоб Я можу думати про вдаючись у моїй машині благословив), і мені доведеться зробити те, що вони роблять в цей час так, що кожен з цього покоління зробити те, що вони повинні робити в даний момент. Це звучить для мене, як було б, якби вони були простими запрограмовані машин, які кидали на землю, зробити волю полум'я на життя на Землі знову (ймовірно, коли деякі з тих, хто вже користується тим beatified в рай та ін засудив в аду, а не намагатися зробити те, що вони роблять, тому що ви знаєте, що ти доторкнувся до них), в такому випадку колишні і останній буде дуже неохоче, щоб це сталося знову, ці реалії, які не є остаточними.
Ось чому я вважаю, що це не абсурдно думати, назад до минулого означає, що вона буде оживити мертвих людей, тому що немає ніякої реальної альтернативи або паралельних вселенних у світі, де я до сих пір народжуються, або я при смерті. Крім того він не є нерозумним думаю, що Бог хоче робити такі речі, на щастя, що наші душі, незважаючи на втрату органу, все ще існують, чистилище, і ад в раю, і буде робити це в момент, передбачених у вічність, і оживити або вони повернулися його тіло в деякій вічного неба та інших вічних пекла.

Давайте дивитися в майбутнє з Альберта Ейнштейна про те, що теорія стверджує, щось цікаве відбувається, перейти через простір-час, особливо якщо ваш швидкість по відношенню до інших об'єктах близька до швидкості світла.
Час йде повільніше, ніж для Вас для тих, хто вже залишив позаду. Не бачите цей ефект, поки вони не повернуться до цих особам на стоянці. Давайте говорити вам сказав 15-річного віку, коли вони покинуть Землю в кораблі подорожувати приблизно 99,5% від швидкості світла, що значно швидше, ніж ми можемо досягти сьогодні, і провів всього п'ять днів народження під час вашого космічних подорожей. Коли ви одержуєте на дому у віці 20 років, ви виявите, що всі ваші однокласники 65 років, пенсіонери і користуються його онуків!
Таким чином, укладає у будь-якому сенсі це означає, ви подорожувати в часі. "VE Досвідчені лише п'ять років життя, в той час як ваші однокласники зазнали 50 років чисел. Це являє собою шлях для майбутніх поїздок на швидкості більше ніж на 1 годину на годину.

Проблема заключается в том, что Альберт не брати до уваги той факт, що для досягнення такого стану, де час, безсумнівно, доведеться пройти через всі вічності підставі Верховний час, наскільки я стурбований вчені тільки найближчі і більше граючи добре, щоб знайти незаперечні докази того, що людство знає Asaba хто вірує в Бога, що я вважаю, все, і це в вічності, тому що його пасажир судна зі швидкістю світла одному кроці 5 років у будь-якому сенсі, як не було загиблих і наші органи портящійся а як крок у вічність в основному, загорнувшись її старіння.

Дані неможливо, оскільки в першому прибути на певній швидкості за те, що ми desintegraríamos з fuezas G.

No hay comentarios:

Google