Google
 

30.9.08

Час

Час

Постійно подорожі в часі у минуле чи майбутнє, я насмілюся сказати, що часу як такого не існує, в аспектів, то, що ми вимірювання є те, що він приймає за землю свою чергу, навколо на сонці, виміряти, як довго, якщо Ми сонячних променів на кожній стороні планети, щоб потім сказати останній день, остання ніч.


Тоді який момент часу? Вимірювання скільки світла дає нам Сіль, немає часу, як це просто випадковість, що резонувати з тими словами з Біблії; Якщо у вас є з цього дерево загине, так що питання, який слід оцінювати не те, що він бере обертатися навколо грунту в своєї власної осі, але потім він приймає з цього питання розкладається, наприклад, для нас, скільки швидше зламати і прийти до старих померти пізніше, якщо нам пощастить, і отримав приблизно 80 років, як ми могли б визначати на цей раз без світла, що дає нам сонце, можна було б вигадати міру розкладання в різні роки, але я не винаходити добрі й не плутати цей термін використовується щорічно.


Таким чином, ми можемо тільки уявити собі, що якщо існує день, а земля не обертаються навколо своєї осі те ж поняття в наш час, не будуть же день проходить, ніч проходить, і якщо ми додамо, що речовина не розкладається серії вічних і час, як це не випадково, що порядку в першому пункті.


Але ми перебуваємо в постійному розпаді до тих пір, поки вона зникає фізично, виступив з тим це наш реальному часу чекати, поки вони не розкладаються нашої області, з тим ми повинні померти.


Так де ж аргументи вчених, які говорять, або надихнув на поїздку раз ми говорили це зовсім не існують як такі тільки в розкладі органічної речовини, ¿¿Як оживити мерця? ¿¿Як пожвавити усієї спільноти мільйони загиблих подорожувати в минуле?! або не померти, і наш район завжди жива і живе в хаосі, коли я помирають, народжуються і писати те, що ми читаємо в даний момент в різних вимірах, як стверджують деякі.


На завершення я хочу сказати, що час саме по собі не є необхідним для визначення чи наша область не є фатальним, і ми були бессмертнимі, і нам довелося залишитися при владі до тих пір, поки це не мутіровать у наші відносини до доброю чи зло, що ми робимо, тому що якщо вони хотіли б придумати інший спосіб сказати, кожен раз, відразу змінив свою увагу на себе клопоти бути в хороших і поганих, щоб це відбулося до

No hay comentarios:

Google