Google
 

30.9.08

Aika

Aika

Jatketaan matkaa läpi kerran aikaisemmin tai tulevaisuudessa, uskallan sanoa, että aika sinänsä ei ole näkökohta, että se, mitä emme mittaus on se, mitä on tarpeen maan kiertoaikoja.Auttaa in the Sun mittaamalla, kuinka kauan, jos Me olemme auringonvalon kummallakin puolella planeettaa sitten sanoa viimeinen päivä, viime yönä.


Sitten aikaa mihin aikaan? Mittaamalla, kuinka paljon valoa on antanut meille sol, ei ole aikaa kuin tämä on vain sattumaa, että tehoavat ne sanat Pyhä Raamattu; Jos syöt tämän puu heikkenemistä niin, että asia, joka olisi mitattava ei ole sitä, mitä se tekee pyörii maaperän omalla akselilla, mutta sitten kun on tarpeen asian hajota, esimerkiksi siitä, miten paljon pian hajottamaan ja tulla vanha kuolee myöhemmin, jos meillä on onnea ja sai noin 80 vuotta, kuten voisimme mitata tällä kertaa ilman valoa, joka antaa meille aurinkoa, joku voisi keksiä toimenpide hajoaminen eri vuosina, mutta en ole keksimässä hyvää eikä sekoittaa termiä käytetään vuosittain.


Joten voimme vain kuvitella, että jos päivän ja maa ei käännä sen akseli sama käsite meidän aikamme ei olisi sama päivä kuluu, yö kuluu, ja jos me vielä, että ainetta ei ole hajonnut sarja ikuinen ja aikaa kuin Tämä ei ollut sattumaa, että kommentin ensimmäinen kappale.


Mutta me olemme jatkuvassa rappeutuminen, kunnes se katoaa fyysisesti ottaen joten tämä on meidän todellinen aika odottaa, kunnes ne hajoavat meidän alalla niin meidän täytyy kuolla.


Joten missä on väitteet tiedemiehiä, jotka sanovat, tai innostuvat matkustamaan mennessä olemme sanoneet, tämä ei ole olemassa sellaisenaan vain orgaanisten aineiden hajoamiseen, ¿¿Kuinka herättää kuollut mies? ¿¿Miten elvyttää koko yhteisö miljoonien kuolleiden matkustaa aikaisemmin? tai jotka eivät ole kuolleet, ja alue on aina elossa ja asuu kaaos missä olen kuolee, on syntynyt ja kirjallisesti, mitä luemme tällä hetkellä eri ulottuvuuksia, kuten jotkut väittävät.


Lopuksi totean, että aika sinänsä ei olisi tarpeen mitata, onko alueella ei ollut kohtalokas, ja meillä oli kuolematon, ja meidän piti pysyä vallassa niin kauan kuin se ei ole muuttua suhtautumisessaan hyvä tai paha, mitä me teemme, koska jos he eivät haluaisi keksiä toinen tapa sanoa, että joka kerta, kun muuttunut hänen mielessään ajatella askareisiin olla hyvää ja pahaa tapahtuu

No hay comentarios:

Google
 
Loading...