Google
 

7.8.08

Reise i tid

En reise gjennom tid i sitt konsept er å oppnå en mer omfattende bevegelse fremover eller bakover-leter i alle dens ulike steder av gangen.


Past
En reise gjennom tid det fristende å gå forbi reparere det som ble reist galt, riktig visse asuntitos upassende at vi fikk passere en dårlig tid, riktig en alvorlig storm at du ser at vi ikke har necesesario for moro eller invitere våre kjære på en tur, en fest, det spesielle sted, og tips vises improvisto en slå av frykt for at vi vant i en kamp for barn, slik at en melding vises å forhindre død av noen denne utmerket viajesito, bygget dette veldig moro Maskinen malte landskaper veldig bra, men se nedover den eneste måten som kan være bygget dichosa maskin.

Fremtidige
Men fremtiden, og vi kunne gå dit og få moderne teknologi super si ca 1000 år foran patent på den og bli en millionær som mine og bli beundret av resten av verden, men har allerede maskinen kunne gjøre en lønnsom forretning skriver eller kollektivt busstopp i nær fremtid eller fjern, svært fjern fortid. den mest logiske alvorlige som i filmen Back to the Future kjøpt et magasin med så mye informasjon som mulig på alle spørsmål om satser spesielt var den siste nummer av vinnere over et tiår. alvorlige anmodning Recontras utmerket.

En enkel analyse
Jeg ønsker ikke å skuffe noen eller særlig forskere som tror på dette og at dis undersøkt for senere "hemmelige opplysninger" indikerer at den eneste måten du kan gå til fortiden eller fremtiden, og deretter se på hva som ville innebære mulighet du kan lage en maskin som jeg kan ta for fremtiden og fortiden? R) Enkel og ganske enkelt at alt kommer til å se "The fortid, nåtid og fremtid" er å si noen få minutter siden var jeg sove, att jeg vekte opp og gikk til å jobbe i et fullstendig kaos der alt skjer med deg i klare dimensjoner Jeg presentere min parallelt vil ha for å nå bestemte krav til tid, men bare for fremtiden med oss og finne oss eller Choc og absorbere det siste og fanget i et rom som vi ikke lenger har tilgang til, men som i siste instans er fortsatt skjer og alt dette fortid og fremtid nesten alltid en alvorlig ord forståelig dette i fortid, nåtid og fremtid, for å se rundt et sted, slik at vår tids maskin kan på en eller annen måte nå disse punktene før det (hvis dette er fremtiden) eller få tilgang (hvis vi snakker om fortiden).
Under henvisning til våre ellers meg selv, våre blir (dvs. vår sjel) er delt inn i tre dimensjoner der dette alltid skjer født i går, i dag og i morgen vi dø. Det ironiske alt som jeg sa tidligere dette skjer i andre dimensjoner og en påfølgende (av sinnet som kommer senere) som en helhet spilt inn i en trist film som bare kunne spole eller spole frem, fordi dette er skrevet og kontroll gå tilbake eller frem. En komplett absurditet at verken Gud kan gjøre alt som kan oppfinne den tiden maskinen perfectisima)

Den eneste måten (r hemmelig informasjon bare for fleksibelt sinn)

Past
For å reise til denne tilstanden av tid er det bare én vei; "sinn", som bare vondt oss vil vi være i stand til forslag for eksempel som vant ham Bad Boy i den kampen. Talvo skrive en bok, "mine mest dyrebare øyeblikk" (bedre med bare finnes) og lese det og lese det før vi tror at det trinnet som godt, venner sinn er svært kraftige, men i essensen vår er klar over at det ikke er sant, men lykkes tror det skjedde slik at de som ikke kjenner oss godt, og så videre. (Jeg gjentar hva som skjedde, steg tilbake og bare bli værende i våre minner ikke ukjent dimensjon i dette fremdeles skjer som vi går inn i fortiden, dette skjer bare på film tilbake til fremtiden, reiser i tid og en annen samling av kjente filmer)


Fremtidige
For fremtiden som det er mer håp, men at vi bør være en god venn av Gud til å be om tillatelse til å la oss være helt en stund til evigheten si noen få tusen år på land, slik at etter at vi forlater og un ratito bor i denne nye tid ( øyne, men vi vil ikke lenger gå tilbake og hva vi la bak; gang vi skulle bli levende igjen) har du sannsynligvis finne oss i denne perioden med slektninger som vi spørre hva tid Gud gav oss tillatelse til å forlate igjen, at Jeg tviler når oppstå fordi prestasjon som tilgang til evigheten og vil fortsatt beskattes ved beslutning av Gud vil være svært tunge og uhåndterlige ønsker å forlate dette for å bli utsatt igjen til annen. Så alle disse argumentene av mad forskere som sier at reisen til lysets hastighet kunne gå fremover, undeniably falske fordi det ville tilbringe evigheten i en plass reservert kun for dem som er tatt av eieren av alt.

Konklusjon
Bare vi har dette hvert sekund igjen i fortiden bare bo i vårt minne spesielt hvis du bor i canada, vi gjør dette vil hjelpe oss i fremtiden, og fortjener Paar gå til evigheten, vår fortid er og forblir alltid en enkel Jeg husker at vi rammen for hva vi er i dag eller endre hva vi ønsker ikke å være i morgen.

No hay comentarios:

Google
 
Loading...