Google
 

8.8.08

Matka-aika

Aikamatka hänen käsite on saada aikaan laajempi liikkuvuus eteen-tai taaksepäin katsova kaikissa sen eri kohdissa aikaa.


Menneet
Aikamatka että houkuttelevaa, mennä menneisyyden korjaus, mitä on esitetty väärässä, korjata tiettyjä asuntitos sopimatonta, että emme siirrä huono aika, korjata vakava myrsky, että näette, että meillä ei ollut necesesario huviksesi tai kutsua meidän rakkaitaan yhden kävellä, yksi osapuoli, että erityinen paikka, ja vinkkejä näyttävät improvisto yksi väkivaltaisuudet pelkäävät, että me voitettiin taistelua lasten, jolloin viesti näyttää estää kuoleman joku tämän erinomaisen viajesito, jotka on rakennettu tämän erittäin hauskaa koneen maalattuja maisemia erittäin hyvä, mutta ylhäältä vain siten, että voidaan rakentaa dichosa koneeseen.

Tulevat
Mutta tulevaisuudessa, ja se voisi mennä sinne ja saatettava nykyaikaisen teknologian super sanoa noin 1000 vuotta ennen patentin se ja tulla miljonääriksi, kuten miinojen ja ihailin, että muualla maailmassa, mutta jo koneen voisi tehdä kannattavaa liiketoimintaa tyyppi tai kollektiivinen bussipysäkit jo lähitulevaisuudessa tai kaukaisia, hyvin kaukaisessa menneisyydessä. loogisin vakavia kuin elokuvassa Back to the Future osti lehden kanssa mahdollisimman paljon tietoa kaikista kysymyksistä vedonlyönti erityisesti olivat viimeiset numerot arpajaisten voittajat yli vuosikymmeneen. vakavia arch Recontras erinomainen.

Yksinkertainen analyysi
En halua tuottaa pettymystä kenellekään tai erityisesti tutkijat jotka uskovat tähän ja että dis tutkitaan myöhemmin "salaisia tietoja" osoittaa, että ainoa tapa, jolla voit siirtyä menneisyyteen tai tulevaisuuteen, ja katso sitten, mitä merkitsisi mahdollisuutta voit luoda koneen, että voin tuoda tulevaisuuteen ja menneisyyteen? R) Yksinkertainen ja yksinkertaisesti, että kaikki on menossa ks. "Menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus" on sanoa pari minuuttia sitten olin univaikeudet, Herätessäni ja meni työn täydellinen kaaos, jossa kaikki tapahtuu teille selvää mitat Olen läsnä minun rinnakkain on saavuttaa tiettyjä määräyksiä aikaa, mutta vain tulevaisuudessa meidän kanssa ja löytää meitä tai Choc ja imevät menneisyyteen ja loukkuun jääneet tilaa, että meillä ei ole enää pääsyä, mutta joka lopulta on edelleen käynnissä, ja kaikki tämä menneisyydessä ja tulevaisuudessa lähes aina vakava sanoen ymmärrettävää tässä menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta, katselemaan ympärilleen jonnekin niin, että Time Machine voi jotenkin päästä näistä kohdista ennen tätä (jos tämä on tulevaisuudessa) tai päästä (jos puhumme aiemmin).
Ottaa huomioon meidän muuten minä, meidän on (eli meidän sielu) on jaettu kolmen ulottuvuuden, jota tämä aina tapahtuu syntynyt eilen, tänään ja huomenna meidän kuolla. Tämä ironinen kaiken kuten sanoin aiemmin tänä tapahtuu varajäsenen mitat ja johdonmukaisella (mielessä, että pääsee tulevaisuudessa) on kokonaisuudessaan kirjattu surullinen elokuva, että yksinkertaisesti voineet rewind tai nopeasti eteenpäin, koska tämä on kirjoitettu ja valvonta mennä taaksepäin tai eteenpäin. Täydellinen järjetöntä, ettei Jumala voi tehdä kaiken, että voisi keksiä Time Machine perfectisima)

Ainoa tapa (s salaisia tietoja vain ketterä mielissä)

Menneet
Matkustaa tämän valtion aikaa on vain yksi tapa; "mielessä", että vain sattuu meille pystymme ehdotuksia esimerkiksi siitä, että voitti hänelle Bad Boy tässä taistelussa. Talvo kirjallinen teos, "minun kenties arvokkainta hetket" (parempi vain olemassa) ja lukemisen ja käsittelyn, kunnes olemme sitä mieltä, että askel samoin, ystävien mielessä on hyvin voimakkaita, mutta pohjimmiltaan meidän on tietoinen siitä, että se ei ole totta, mutta onnistua sitä mieltä, että tapahtui niin niille jotka eivät tiedä meille hyvin, ja niin edelleen. (Toistan sen, mitä tapahtui, askel taaksepäin ja vain oleskella siellä meidän muistoja ei tunneta ulottuvuus, jossa tämä vielä menee, koska meidän astua aiemmin, tämä tapahtuu vain elokuvissa Back to the Future, matkustaa aika ja toinen joukko kuuluisia elokuvia)


Tulevat
For the future, koska siellä on enemmän toivoa, mutta että meidän pitäisi olla suuri ystävä Jumala pyytää lupaa olkaamme melko kauan to Eternity sanoa muutama tuhat vuotta maan niin, että sen jälkeen, kun jätämme ja un ratito elää tässä uudessa ajassa ( silmä, mutta emme enää palata ja mitä jätämme taakse, aikaan olimme menossa elävät takaisin) on luultavasti löydät meille, että tänä aikana sukulaisten, että kysymme, mitä aikaa Jumala antoi meille luvan lähteä jälleen, että Epäilen saavuttaa esiintyä koska saavutus, joiden pääsy ikuisuudessa ja pysyy verotetaan päätöksen, jonka Jumala on erittäin raskaita ja hankalia halua jättää tätä joutuvat jälleen kerran. Joten kaikki nämä väitteet hullun tiedemiehet jotka sanovat, että matkoilla on Valonnopeus voisi mennä eteenpäin, kieltämättä väärä, koska se kuluttaa ikuisuudessa on varattu vain niille, jotka ovat myöntäneet, että omistajalle kaiken.

Päätelmä
Vain meillä on tämä joka toinen vasemmalle aiemmin vain jäädä meidän muistin varsinkin jos elää mahdollisimman laajalti, emme Tämä auttaa meitä myös tulevaisuudessa ja ansaitsevat Paar go to Eternity, Menneisyys on ja pysyy ikuisesti yksinkertainen Muistan, että meillä puitteet, mitä me tänään tai muuttaa sitä, mitä emme halua olla huomenna.

No hay comentarios:

Google
 
Loading...