Google
 

7.8.08

Hijillo Hemmelige oplysninger

Der er ingen foto for fejl og chokerende, at det ville se denne

Den mest usædvanlige navn hijillo sandheden han undersøgte med en række mennesker som reelt er denne gode hijillo skal først definere dette navn, er ikke usædvanligt, som mange tror på en bitte barn, en søn forkert eller hvad jeg synes giver forstå , Klart i mit sind.

Definition hijillo

Der er og kører rygte, at når en deltager en kølvandet at byde farvel til et elsket en eller anden kendt ven af en ven. mv. dødsfald eller nedbrydning af det organ, til hvem vi tjener siden, at folk med personskader eller sår på kroppen har en ubehagelig overraskelse, at hele deres sår fandt nemlig tage mere tid til at helbrede alvorlige infektioner og bivirkninger.

Testimonies
Han fortæller mig, at en dame meget pålidelig hendes mor deltog i et vågne med et sår ovenfor moderen ikke tror på dette så blev det hele natten i kølvandet uden at tage hensyn til advarsler hijillo for, hvad de havde at betale ubehagelig overraskelse dyrere, med en lang tid at sutur sanarce og pus og flydende sjældne hans sår.

En dame fra kirken viste mig en YAG (det var en simpel afskaarne), der havde kigget godt, men grim som det ville have skåret meget dybt med en kniv, da han så var tegn på, at han havde hævdet, at han helbrede.

Det er ikke, hvad de siger, er sandheden heller ikke at tænke (som du har sagt), er det, kører i miljøet vi alle ved, ikke er de navngive opkald andetsteds i Honduras og så fortælle, hvis hemmelige oplysninger er fortrolige og afsløret af ord i munden alene, og hver gang nogen dør du har nogen høring heridita.

No hay comentarios:

Google
 
Loading...